Prima pagină » Actualitate » Deputatul Radu Cristescu: „Arafat face tot mai mult spume. La pachet cu prietenul lui și ocrotitorul lui din umbră, Florian Coldea”
Deputatul Radu Cristescu: „Arafat face tot mai mult spume. La pachet cu prietenul lui și ocrotitorul lui din umbră, Florian Coldea

Deputatul Radu Cristescu: „Arafat face tot mai mult spume. La pachet cu prietenul lui și ocrotitorul lui din umbră, Florian Coldea”

23 iul. 2024, 16:38,
BZI.ro, în Actualitate

Deputatul Radu Cristescu transmite un semnal de alarmă vis-a-vis de cei care fac jocurile în România.

„Să recapitulăm: Raed Arafat dă un ordin abuziv prin care vrea să păstreze controlul serviciilor de urgență, deși nu e atributul lui.

Ministrul Rafila readuce Centrul Operativ pentru Situații de Urgență de la MAI la Ministerul Sănătății.

Arafat face spume. Pierde mega-afacerea achizițiilor de ambulanțe de la firma lui de casă. Pierde bani, mulți bani. Sindicaliștii de la Ambulanță sunt de partea ministrului. Arafat face tot mai mult spume. La pachet cu prietenul lui și ocrotitorul lui din umbră, Florian Coldea. Partenerul lui de comisioane, totodată.

Rafila deranjează binomul de mai sus de ceva vreme și trebuie potolit. Intră în scenă cățelul de serviciu al lui Coldea, denunțătorul profesionist Emanuel Ungureanu. Care bagă o interpelare în parlament și, ce să vezi? În timp record se pune în mișcare amica lui Coldea de la EPPO, Luluța Kovesi, care lansează anchetarea lui Rafila pentru că ar fi contractat servicii de consultanță de la OMS. Binomul devine trinom.

Marea întrebare: vom avea vreodată șansa să scăpăm de ăștia?…🤮”, a spus Radu Cristescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
23 iulie 2024
23 iulie 2024