Prima pagină » Actualitate » Deputatul Radu Cristescu: „A tras ori nu Nicolae Ciucă la Revoluție? Muțenia lui pe subiect cam e suspectă”
Deputatul Radu Cristescu: „A tras ori nu Nicolae Ciucă la Revoluție? Muțenia lui pe subiect cam e suspectă”

Deputatul Radu Cristescu: „A tras ori nu Nicolae Ciucă la Revoluție? Muțenia lui pe subiect cam e suspectă”

18 sept. 2024, 13:54, 2 ,
în Actualitate

Deputatul Radu Cristescu a transmis că un articol publicat pe Inpolitics ridică întrebarea dacă Nicolae Ciucă, în calitate de comandant militar în 1989, a tras în timpul Revoluției sau a refuzat ordinele.

Cristescu subliniază că, în contextul alegerilor, românii au dreptul să știe despre acțiunile lui Ciucă din acele zile, mai ales având în vedere că la Craiova s-au înregistrat victime. Tăcerea lui Ciucă pe acest subiect este considerată suspectă.

„Pe Inpolitics a apărut ieri un articol în care autorul întreabă dacă Nicolae Ciucă a tras ori nu la Revoluție, în calitatea lui de atunci, de comandant militar.
Adevărul e că întrebarea e mai mult decât legitimă.
În prag de alegeri, românii au dreptul să știe nu doar despre străbunica cea cu ochi ”întunecați și strălucitori” a candidatului Ciucă. Au dreptul să știe și dacă cel care îi cheamă să-l aleagă președintele lor (să bat în lemn!) a fost printre cei care au tras în popor la Revoluție ori, dimpotrivă, au refuzat curajoși să respecte eventuale ordine primite. Că la Craiova chiar s-a tras la greu în decembrie 89, cu morți și răniți prin împușcare.
Muțenia lui Ciucă pe subiect cam e suspectă. Și, apropo, între atribuțiile plutonului de cercetare pe care îl comanda la Revoluție se numărau și acțiunile diversioniste.
Deci, cum e, Nicule, ne spui și nouă ce ai făcut exact în zilele alea sau aștepți să-ți scrie alții răspunsul pe promptere, ca de obicei? Nu de alta, dar dacă pe Băsescu l-au controlat cu dosarul Petrov, pe Iohannis cu multele-i case, s-ar putea ca și pe matale să te țină în lesă cu niscaiva schelete din rastel, nu-i așa?…”, a transmis Radu Cristescu.

Comentarii
  • La cât este de deștept, ma astept sa fi făcut ceva după cum i-a dictat mintea!

  • Da a făcut ăăă,îîî, și doar așa a ajuns în slujba muțeniei de la căcăceni și a urrrrrsulei de la birulexix nu în slujba populimi cum propaghează ăăă,îîî,îîă,îîă–mare hoțstaș sluj–

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024