Prima pagină » Actualitate » Deputatul PSD Radu Cristescu, la BZI LIVE: „O i…..ă ca doamna ministru pe Energie din Elveția să facă economie cu m..a și t..u!”
Deputatul PSD Radu Cristescu, la BZI LIVE: „O i.....ă ca doamna ministru pe Energie din Elveția să facă economie cu m..a și t..u!

Deputatul PSD Radu Cristescu, la BZI LIVE: „O i…..ă ca doamna ministru pe Energie din Elveția să facă economie cu m..a și t..u!”

14 sept. 2022, 18:20, 2 ,
BZI.ro, în Actualitate

Deputatul PSD Radu Cristescu a fost invitatul emisiunii BZI LIVE. Alături de moderatorul emisunii Valentin Huțanu, acesta a dezbătut subiectul controversatul al momentului, și anume, cum vor reuși să treacă românii prin această iarnă ce este anunțată din toate direcțiile ca fiind cea mai grea.

„La noi în România nu e posibil aşa ceva. A face economie e o chestie individuală, nu trebuie să îmi spună guvernul ce să fac”, a spus Radu Cristescu.

Radu Cristescu la BZI LIVE

Deputatul PSD Radu Cristescu a fost invitatul emisiunii BZI LIVE din data de 14 septembrie. Alături de moderatorul Valentin Huțanu au discutat despre sacrificiile la care sunt îndemnați românii în această iarnă.

„La noi în România nu e posibil aşa ceva. A face economie e o chestie individuală, nu trebuie să îmi spună guvernul ce să fac.

Tacit, deja populaţia a fost pedepsită să facă economie forţat, scăzând plafonul. Acum ne uităm ca la Dumnezei la marile civilizații europene.

Ministra energiei din Elveţia ne îndeamnă să facem duş câte doi, să facă ea şi cu mă’sa, să mă iertaţi.

Dar să vii şi să ceri chestia asta şi să spui că trebuie să ai numai 19 grade în casă…

Dar în pincipiu consumatorii vulnerabili nu vor fi afectaţi. Preţurile s-au plafonat, unele măsuri s-au luat şi sunt propuse de PSD şi acceptate de coaliţie.

Dar ce nu s-a luat în considerare sunt marii consumatori şi nu înţeleg de ce bisericile nu au fost incluse.

Noi când am fost la guvernare, am oferit o grămadă de beneficii, când a venit USR nu s-a dat absolut nimic

Acum, vedeţi că acest pachet cu care am venit în ordonanţa 119 am venit tot în spriinul omului sărac, pentru a nu-i creşte facturile.

Oamenii vulnerabili, săraci nu trebuie să îşi facă griji, pentru că preocuparea noastră este tocmai această pătură. De bogaţi au liberalii grijă de ei”, a spus Radu Cristescu.

Radu Cristescu: „România este jefuită pas cu pas, sub atenta supraveghere a lui Iohannis „

Deputatul Radu Cristescu a vorbit și despre furtișagurile ce au loc la nivel înalt.

„S-au dat cele mai mari tunuri în pandemie. Izolete, mănuşi, firme care vindeau cafea la plic. Sute de milioane de euro. Ceva îmi dă cu virgulă. Eu sunt un om care cred că ofiţerii din SRI îşi fac datoria. Undeva se întâmplă ceva.

Legile SRI-ului, sunt de acord să le modificăm. SRI informează miniștri despre ce se întâmplă în curtea lor.

Băi, frate, chiar ne cred proști pe toţi? Tâmpiţi? Ăla ne fură şi nu se întâmplă nimic.

Unde-i Orban, Cîțu? Unde sunt ăştia care au făcut aceste hoţii? De ce Popescu este încă ministru?

Dar cu Mintia? Ai vândut-o la fier vechi, dar ai pus ceva la loc? Nu ai pus.

Nu se întâmplă absolut nimic. România este jefuită pas cu pas, sub atenta supraveghere a lui Iohannis. Un om care a minţit, a falsificat acte pentru a ciordi case, acel om credeţi că s-a liniştit brusc? Pădurile de România, consulul austriac îşi face afacerile cu Iohannis. Vagoane de lemne ce pleacă din România. De ce este ministrul mediului este un ungur? Ce… chiar suntem proștii proştilor.

Am venit la guvernare, ne spetim şi căutăm soluţii. Nu avem nevoie de UDMR în coaliţie. I-aş da afară și mâine.

Două catastrofe la ministerul muncii, două proaste, să mă ierte Dumnezeu. Popescu nu trebuie remaniat, ci arestat! Arestat! Nu remaniat!

PSD este un partid alături de oameni, venim cu soluţii în fiecare zi…E foarte simplu. Dacă vrei, poţi”, a conchis Radu Cristescu.

Parlamentarul de Satu Mare, Radu Cristescu, a fost invitat al emisiunii BZI LIVE, moderată de Valentin Huțanu.

Comentarii
  • Ca bine le mai zici nea Radu ! Felicitari !

  • Daca ai bun simt cere scuze de la dl. Traian Basescu pentru ca dansul te-a facut Parlamentar dupa ce nu ai mai avut loc pe liste ai tradat si ai inceput o campanie de cea mai joasa speta impotriva celui care te-a propulsat in marea Politica. Nu sunt membra de partid insa nu suport Mediocritatile care apar pe sticla si se erijeaza in mari cunoscatori in domenii despre care nu au competenta. Rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *