Prima pagină » Actualitate » Oare la cine face aluzie deputatul PSD Radu Cristescu? „Cosiți stuful corupției, domnilor procurori șefi, că de aia ați fost puși unde sunteți!
Oare la cine face aluzie deputatul PSD Radu Cristescu? „Cosiți stuful corupției, domnilor procurori șefi, că de aia ați fost puși unde sunteți!

Oare la cine face aluzie deputatul PSD Radu Cristescu? „Cosiți stuful corupției, domnilor procurori șefi, că de aia ați fost puși unde sunteți!

31 ian. 2024, 12:50,
în Actualitate

Deputatul PSD Radu Cristescu, despre corupția din România și incompetența sistemului judiciar.

„Cosiți stuful corupției, dlor procurori șefi, că de aia ați fost puși unde sunteți!…

România a băltit și anul trecut în clasamentul european al corupției, aflăm oficial. Suntem la coadă, nu progresăm deloc. Se screm munții la parchete și nasc în final șoricei. Ne-am săturat de circul ăsta penibil, de showul ăsta de doi lei, de procurori care își umflă mușchii trei zile și apoi se duc la culcare cinci ani. Deschid dosare pompoase, apoi se pune praful pe ele. Dle.procuror general Florența, nu doar numele vă e de femeie, pare-se. Dle șef al DNA Marius Voineag, se pare că v-ați născut talent și ați murit speranța! Dna.Alina Albu, DIICOT-ul dvs a ajuns un simbol al sfiiciunii feciorelnice, în loc să prindeți teroriști și mari dealeri de droguri, vă stropșiți la cîțiva amețiți care vînd biluțe la colț de stradă.

Dlor șefi de parchete, stați pe salarii, sporuri și pensii grase, dar românii s-au săturat de aburelile voastre, vor rezultate. Vor marii corupți, criminalii, traficanții după gratii. Vă ia un an să anchetați accidentul lui Macovei. Abia de ”mîngîiați” escrocii îmbogățiți de pandemie, prăduind un miliard de euroi pe vaccinuri. De azilele groazei ați uitat, la fel de Crevedia-Caracal, de liceul din Odorhei…Au murit oameni nevinovați, dar nu vă pasă. Nu recuperați vreun prejudiciu, de ies corupții după 2-3 ani de pușcărie și trăiesc mai apoi ca nababii, rînjind satisfăcuți. Vă ocupați temeinic, însă, de găinari. Simbolul Parchetului ar trebui să fie melcul fricos.

Dlor.procurori șefi, sunteți o mare dezamăgire. Mă faceți să-mi fie dor de Codruța, una fără abuzuri și protocoale dacă s-ar putea!
Cum spuneam, cosiți stuful corupției, dlor procurori șefi, cosiți stuful!…🧐”, a spus deputatul Radu Cristescu.

Comentarii
  • Hai mars psd- istule! Esti psd- ist,esti criminal comunist. Esti pnl- ist esti criminal comunist. Sa tefminam cu comunismul intr- o tara Romania cu statut oficial de tara democrata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *