Prima pagină » Local » Deputatul PMP Petru Movilă a votat la alegerile parlamentare 2020! Iată ce a declarat parlamentarul – FOTO, VIDEO

Deputatul PMP Petru Movilă a votat la alegerile parlamentare 2020! Iată ce a declarat parlamentarul – FOTO, VIDEO

06 dec. 2020, 11:55,
George Cristian, în Local

Deputatul PMP, Petru Movilă, a votat. Alături de soţie, candidatul PMP la alegerile parlamentare 2020 pentru Camera Deputatilot a votat la secţia de vot la care este arondat.

Deputatul PMP a ținut să precizeze faptul că încă sunt proiecte pentru Iași, proiecte care trebuiesc implementate.

 

Deputatul Petru Movilă: Sunt multe proiecte de legi care se numesc Petru Movilă

Deputatul PMP, Petru Movilă candidează pentru un nou mandat la Camera Deputaților. Prezent, alături de soție, Petru Movilă a făcut câteva declaratii după ce a votat. Acesta le-a explicat alegătorilor faptul că în Parlamentul României sunt numeroase proiecte care poartă numele de Petru Movilă. Pentru noul mandat, parlamentarul PMP Iași își propune să continue proiectele aflate în curs de implementare dar și să facă demersurile absolut necesare pentru construcția Iași-Tg. Mureș:

Sunt ieşean, candidez pentru un nou mandat pentru că sunt multe proiecte în Parlamentul României care poartă numele Petru Movilă, sunt proiecte în judeţul Iași şi Moldova care poartă numele Petru Movilă. Candidez pentru că avem încă foarte multe lucruri de făcut. Autostrada Iaşi- Tg. Mureș, cel mai important proiect de infrastructură care poartă numele Petru Movilă, din păcate a fost bătaia de joc în ultimii 2 ani a Guvernelor. Vreau să îi asigur pe ieşeni că mă voi bate pentru că acest lucru să se realizeze. Spitalul Regional de Urgență care este în linie dreaptă, cel mai mai avansat proiect şi trebuie implementat în următorii 4 ani. Am iniţiat construcţia unui spital nou de boli Cardiovasculare. Este un proiect foarte important care poartă numele Petru Movilă. O nouă lege a sănătăţii fundamentală pentru poporul român. Vedem cât de important este un sistem de sănătate bine reglementat în care şi medicii, cadrele medicale şi pacienţii să fie mulţumiţi de el. Candidez ca până acum am considerat că am reprezentat cu cinste ieşenii, judeţul Iași sunt mândru că sunt ieşean. Cred că în continuare Petru Movilă va face tot ce trebuie ca Iașul să aibă o altă față, o altă dezvoltare. Toate aceste lucruri le pot face prin dialog cu ceilalţi parlamentari, cu primarul municipiului Iași și cu președintele Consiliului Județean. a menționat Petru Movilă, candidat PMP pentru Camera Deputaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *