Prima pagină » Actualitate » Deputatul PMP Constantin Codreau a fost implicat într-un accident rutier
Deputatul PMP Constantin Codreau a fost implicat într-un accident rutier

Deputatul PMP Constantin Codreau a fost implicat într-un accident rutier

04 sept. 2020, 10:41,
George Cristian în Actualitate

Deputatul PMP, Constantin Codreanu, a fost implicat într-un accident rutier. Accidentul rutier s-a produs pe raza judeţului Vrancea. Conform informaţiilor de ultimă oră, se pare că deputatul a fost rănit şi a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale.

Deputatul PMP, Constantin Codreanu, a fost implicat într-un accident rutier

În această dimineaţă, pe Şoseaua de Centură a Focsaniului, deputatul PMP a fost implicat într-un eveniment rutier. Acesta se afla pe bancheta din spate a masiniii, moment ce a autoturismul a fost izbit din spate de un alt autoturism. Accidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 4 septembrie 2020 în jurul orei 6.20 pe raza municipiului Focşani, judeţul Vrancea.

Din primele informaţii se pare că maşina în care se afla deputatul aştepta la un semafor. Aceasta se îndreptă din direcţia Buzău către Bacău. În moment ce era staţionata, maşina a fost izbită de un alt autoturism care nu a păstrat distanţa corespunzătoare:

”Astăzi, ora 06.20, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, din direcţia Buzău – Bacău, pe centura municipiului Focşani, la intersecţia semaforizată cu DJ 204D nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul din faţa sa şi a intrat astfel în coliziune faţă-spate cu acesta.”, a transmis vineri IPJ Vrancea.

ISU Vrancea au intervenit la accidentul rutier

La faţa locului au intervenit de urgenţă pompierii de la ISU Vrancea. Două echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Focşani, o ambulanţă SMURD dar şi o autospecială de intervenţie s-au deplasat la faţa locului. Paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor lui Constantin Codreanu şi au constatat că bărbatul în vârstă de 39 de ani a suferit, în urma impactului cauzat de accidentul rutier, un traumatism facial de piramidă nazală. Pentru mai multe investigaţii, deputatul PMP a fost transportat de urgenţă la spitalul din municipiul Focşani. Conform datelor existente, maşina în care se afla acesta aparţine Parlamentului României, în speţă, a Camerei Deputaţilor.

”În această dimineaţă, în jurul orei 06:20, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs în municipiul Focşani, pe Calea Moldovei, în care au fost implicate două autoturisme. Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, la faţa locului au acţionat 2 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat unei persoane, de sex masculin, în vârstă de 39 de ani, care a suferit, în urma impactului, un traumatism facial de piramidă nazală. Pacientul a fost transportat la U.P.U. Focşani”, a transmis ISU.

Respectiva zona din Focşani este cunoscută ca fiind una în care se produc regulat accidente rutier

Centura ocolitoare a Focsaniului este una conoscuta ca fiind locaţia cu foarte multe accidente rutier. O serie de tragedii s-au produs de-a lungul timpului pe centura care leagă sudul României cu estul ţării. Centura face parte din Drumul European E85 şi face legătura dintre Bucureşti şi Iaşi. Menţionăm faptul că în fiecare an, drumurile din România îşi iau tributul. Zi de zi, în ţară, se produc zeci de accidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *