Prima pagină » Local » Deputatul Petru Movilă: „Ruşine, Maricel Popa! A treia inaugurare a spitalului de la Leţcani este un spectacol ridicol şi penibil”
Deputatul Petru Movilă:

Deputatul Petru Movilă: „Ruşine, Maricel Popa! A treia inaugurare a spitalului de la Leţcani este un spectacol ridicol şi penibil”

18 sept. 2020, 15:59,
BZI.ro, în Local

Deputatul Petru Movilă a declarat vineri, 18 septembrie 2020, că astăzi a avut loc cea de-a treia inaugurare a spitalului covid, după aproape şase luni de întârziere.

„Spitalul de la Leţcani nu trebuie să fie vehicul electoral. PMP, prin consilierii săi, a susţinut din toate punctele de vedere unitatea medicală, pentru că, indiferent de disputele politice, ieşenii au nevoie de ajutor în lupta cu coronavirusul.

Însă, evenimentul de astăzi, a treia inaugurare şi spectacol de campanie, este la limita ridicolului şi penibilului. Mai ales în condiţiile în care spitalul nu are nicio autorizaţie de funcţionare şi nici nu a primit niciun pacient.

Campania trebuie să fie despre prezentarea activităţii, nu despre tăieri de panglici, la limita legalităţii. Trebuie să se facă o distincţie foarte clară între lucrurile de campanie şi obligaţiile/responsabilităţile funcţiei pe care o ocupi.
Rusinică, domnule Maricel Popa. De asta nu are ursul coadă.”, a declarat deputatul PMP Petru Movilă.

Sfinţire religioasă la Spitalul mobil de la Leţcani. Maricel Popa şi Ionel Arsene îşi fac iar campanie electorală. Unitatea nu are avize de funcţionare

Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, alături de Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, au ajuns iar să-şi facă o campanie electorală pe proiectul spitalului mobil pentru pacienţii de COVID de la Leţcani. Deşi unitatea nu are avizele de funcţionare, Popa a chemat…preotul să sfinţească spitalul. În curte se află o pleiadă de oameni veniţi ca alai la Ionel Arsene şi la Maricel Popa.

Aviz scandalos pentru spitalul mobil de la Lețcani. Revenit de două zile la șefia instituției, Vasile Cepoi, directorul DSP Iași, îi face un favor, în plină campanie electorală, lui Maricel Popa, președintele CJ Iași

Spitalul mobil de la Lețcani urmează să primească aviz de la Direcția de Sănătate Publică Iași în condițiile în care unitatea nu a fost încă recepționată oficial și nici nu au fost remediate deficiențele constatate. Maricel Popa, șeful CJ Iași, a fost ieri, 17 septembrie, de două ori în biroul lui Vasile Cepoi, directorul DSP Iași, pentru a primi acest aviz. Cei doi s-au înțeles ca avizul să fie dat imediat în aceste zile, în ciuda neregulilor constatate. Recent reîntors pe funcția de la DSP Iași, acesta îi face un favor în campania electorală lui Maricel Popa, președintele CJ Iași

Detalii surpriză despre spitalul mobil de la Lețcani, secție exterioară a Spitalului de Boli Infecțioase pentru tratatea bolnavilor de COVID-19. Vasile Cepoi, director la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Iași, urmează să emită avizul de funcționare a spitalului în condițiile în care unitatea nu a fost încă recepționată oficial. Abia revenit pe funcția de șef la DSP Iași, Vasile Cepoi i-a făcut un favor, în campania electorală, lui Maricel Popa, președintele CJ Iași. Decizia este una extrem de scandaloasă, iar Vasile Cepoi nu a mai ținut cont de vreo regulă pentru a-l mulțumi pe președintele Organizației Județene PSD Iași, formațiune politică din care face parte și directorul DSP. Medicul Vasile Cepoi, groparul sănătății ieșene, răspunde prompt dorinței lui Maricel Popa de a obține capital electoral prin deschiderea spitalului mobil, fără a mai ține seama de normele legislative.

Text comandat de Partidul Miscarea Populara Iasi, produs de SC LIVE Digital SRL, CUI AEP 21200020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *