Prima pagină » Actualitate » Deputatul Marius Ostaficiuc: „România are nevoie de oameni capabili! Hai în AUR pentru o țară mai puternică” (P)
Deputatul Marius Ostaficiuc: „România are nevoie de oameni capabili! Hai în AUR pentru o țară mai puternică” (P)

Deputatul Marius Ostaficiuc: „România are nevoie de oameni capabili! Hai în AUR pentru o țară mai puternică” (P)

13 aug. 2024, 13:18, 4 ,
în Actualitate

Alianța pentru Unirea Românilor a demarat un amplu proiect dedicat cetățenilor, un proiect prin care oamenii simpli își pot reprezenta țara la cel mai înalt nivel. AUR a lansat proiectul „Meritocrația conduce România”, o inițiativă prin care își dorește să atragă în structurile Parlamentului României și cele ale Guvernului oameni care doresc schimbarea, oameni care pot aduce o expertiză nouă din domeniilor lor de activitate în structurile de conducere ale țării. Marius Ostaficiuc, deputat AUR Iași, a explicat în ce constă această inițiativă.

„România are nevoie de oameni destoinici, de oameni care știu cel mai bine care sunt nevoile lor, care sunt problemele cu adevărat importante pentru ei. Alianța pentru Unirea Românilor vrea să fie mai aproape de cetățeni, vrea să aducă oamenii simpli mai aproape de puterea decizională. De aceea, AUR organizează ănscrieri pentru viitorul Parlament și viitorul Guvern al României. Cei care vor să pună umărul la scoaterea de la guvernare a binomul toxic PSD-PNL, cei care vor să își ia destinul în propriile mâini, sunt invitați să-și depună candidaturile până la data de 15 august 2024”, a transmis Marius Ostaficiuc, deputat AUR Iași.

Fiecare român se poate înscrie pentru viitorul Parlament, pentru viitorul Guvern. În plus, cei interesați pot opta pentru ambele variante, încărcând CV-ul de două pe platforma AUR.

„Împreună putem reconstrui România, împreună putem aduce o schimbare, una mult așteptată de ani buni și pentru care trebuie să luptăm cu toții. Este momentul ca România să redevină a românilor, ca România să fie o țară cu adevărat bogată, o țară pentru toți. Românii au șansa să construiască o țară puternică și de aceea sunt așteptați să se înscrie fie pentru Parlament, fie pentru Guvern, iar CV-urile lor vor fi analizate de specialiștii noștri. România are oameni capabili, ei trebuie doar să iasă la suprafață pentru a scoate țara din criza în care se află de zeci de ani”, a mai spus Marius Ostaficiuc, deputat AUR Iași.

Comentarii
  • Da romănica are nevoie de putori al de tov ostaficiuc care trândăvește prin parlahoțul meeeuu de ceva vreme fără să știe nici el pe cine reprezintă sau a reprezentat că pînă acuma a efectuat serviciul menajer sub pulpana covrrrrigarului meeeuuu ciorrrrrdac acum basculând la semi-on crezând că va face multe parale dar el e eșuat din start ca pulitician –tot era mai bine electrician pe șantier poate așa ajungeai și tu șăăăăf–

  • Ati observat ca pe platforma asta este o ciclititate a stirilor de partid? Pentru ca partidele sunt subventionate de la buget din banii contribuabililior si ,nu-i asa , au bani. Pana la europarlamentare mizeria asta era invadata zilnic cu de la 1 la 3 articole zilnic despre Soso.Unde e sosoaca impreuna cu homo lazarus? Stim noi! Unde e mos carnetel cu sosocarii lui? Au ramas cu limba blocata in cu**l celor doi si nu cred ce se intampla!

  • Asa , mai departe. De cateva zile , aceiasi platforma a descoperit Haur. Credeti ca ziarul asta publica ceva gratuit? Nop; bani sa curga; De unde bani?Subventii. Cine plateste?Turcu!?. Bine , bine cei din capul mesei vor strange ,,vesela si tacamurile” si dusi se vor face. Cu ce raman hauristii locali? Cel mai bun exemplu , intrebati sosocarii.

  • Si care sunt aceia? Unde pot fi gasiti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *