Prima pagină » Local » Deputatul Marius Ostaficiuc, bruscat pe holurile secției de vot – FOTO, VIDEO, UPDATE

Deputatul Marius Ostaficiuc, bruscat pe holurile secției de vot – FOTO, VIDEO, UPDATE

10 iun. 2024, 14:15,
BZI.ro, în Local

La Popeşti, în cadrul secţiei de votare 588 au intrat o angajată primăriei, șoferul primarului și edilul Vasile Lupu (PNL), pentru a ridica sacii cu buletinele de vot, nelegați sau sigilați.

În secţia de votare deputatului Marius Ostaficiuc nu i s-a permis accesul, însă șoferul primarului a pus mâna pe sacii de votare ilegal, fără să aibă niciun drept în acest sens.

Ostaficiuc a fost bruscat și împins. A fost dat afară de pe holurile secţiei de votare, iar parlamentarul nu a putut intra în secţia de votare.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi de la secția 8 Leţcani.

Comentarii
  • vrem dreptate ! refaceți alegerile.

  • Primarul Vasile Lupu nu s-a saturat sa fure!! Reverificati toate secțiile!!!!!! Poliția cumpărată ce nu a lăsat deputații sa participe!!!! Va rugam scăpați comuna de aceasta caracatiță !!!

  • Chiriac Vasilică

    Și comisarul a venit să ajute la cărat voturile?

  • Dacă a fost oprit, gata… „a fost bruscat”!! Serios, așa președinte la CJ voiați…o femeie, timidă!? Acolo, sunt președinți de secții de votare, un președinte Birou Electoral care decide ce și cum și voi…vina pe poliție…. Greu cu proștii

  • Doamna draga nu mai susțineți corupția si mafia. Nu este normal sa nu fii lăsat in secție ca un candidat. Acel șofer a recunoscut singur ca s-au carat voturile! Este destul. Autoritățile trebuie sa intervină și sa facă dreptate

  • Mascarada si circ de doi lei marca aur. Nerusinare dusa la ala limita

  • Da este normal sa faca asa circ? Sa faca femeia aia sa planga pe acolo asta e tara in care traim. Oamnii care nu pot sa isi asume si sa accepte o infragere si fac circ mascarada si panarama. Rusine

  • Te ai ingrasat Marius…. Dar lasa ca acuma in urmatorii 4 ani slabesti 😁

  • Jos corupția! Nimeni nu vrea acest “primar”! Un hoț !

  • Da ,Matei ,este normal să sesizezi frauda și să nu taci ! Ce înfrângere dacă s-a fraudat ca în codru dovezi fiind nenumărate și acel șofer inteligent care a vrut să bage sacii de voturi în dubă foarte inteligent ; din fericire justiția nu doarme și nici Dumnezeu și o să plătească toți hoții începând cu Primarul hoț , gloata sa,favoriții săi și cei din Comisie care-au susținut hoții .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *