Prima pagină » Local » Deputatul Marius Ostaficiuc a depus jurământul în Parlamentul României – Video
Deputatul Marius Ostaficiuc a depus jurământul în Parlamentul României - Video

Deputatul Marius Ostaficiuc a depus jurământul în Parlamentul României – Video

21 dec. 2020, 22:29,
în Local

Camera Deputaţilor şi Senatul s-au întrunit, luni, în ședințe separate în urma decretului de convocare emis de preşedintele Klaus Iohannis pentru a valida parlamentarii legislaturii 2020-2024. Deputatul ieșean Marius Ostaficiuc se află printre politicienii care astăzi și-au depus jurământul.

„Jur credință patriei mele România!
Jur să apăr democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, suveranitatea, independenta, unitatea și integritatea teritorială a României!
Jur să-mi îndeplinesc cu onoare și fidelitate mandatul încredințat de popor!
Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, a declarat Marius Ostaficiuc.

Marius Ostaficiuc a câștigat alegerile cu PSD la Iași

Marius Ostaficiuc a câștigat alegerile cu PSD la Iași. AUR a fost marea surpriză a acestor alegeri parlamentare 2020. Rezultate surpriză la alegerile parlamentare din județul Iași. Scrutinul electoral de ieri, 6 decembrie 2020, a stabilit lista noilor deputați și senatori care vor reprezenta județul Iași în următorii 4 ani în Parlamentul României.

În urma alegerilor parlamentare 2020, PSD Iași a prins 6 mandate în Parlamentul României. Dintre acestea, 4 sunt de deputat și 2 de senator. Filiala ieșeană a social-democraților va fi reprezentată în viitorul mandat legislativ de deputații Vasile Toma, Vasile Cîtea, Marius Ostaficiuc, Silviu Macovei, iar la Senatul României au intrat Maricel Popa, actualul președinte al organizației județene, și Bogdan Cojocaru. Scorul obținut de PSD Iași se datorează în cea mai mare parte directorului de campanie Marius Ostaficiuc, scor care i-a ajutat și pe Macovei și Cojocaru să prindă mandatele. Față de alegerile locale, când PSD a obținut pe municipiu doar 16 procente, de această dată filiala a scos peste 21 la sută pe oraș, dar și o victorie uriașă pe județ. Practic, s-a văzut diferența de la locale și modul cum a fost coordonată campania.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`