Prima pagină » Local » Deputatul Emanuel Ungureanu: „Încerc să dau un semnal de alarmă de la Iași către toți managerii de spital din această țară care încalcă legea” – FOTO, VIDEO

Deputatul Emanuel Ungureanu: „Încerc să dau un semnal de alarmă de la Iași către toți managerii de spital din această țară care încalcă legea” – FOTO, VIDEO

07 apr. 2023, 12:15, 6 ,
în Local

Deputatul Emanuel Ungureanu, vicepreședinte Comisia de Sănătate și Familie Camera Deputaților, a susținut vineri, 7 aprilie 2023, o conferință de presă în fața Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași. Deputatul a explicat că joi, 6 aprilie 2023, a depus o plângere la DNA împotriva lui Dan Timofte, managerul Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași, sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută la art. 297 al. 1 Cod Penal, faptă săvârșită prin încălcarea art. 178 al. 6 din legea 95/2006 coroborată cu încălcarea art. 3 al. 2 din contractul de management nr. 194/07.09.2021, încheiat între ministerul sănătății și domnul Timofte Daniel-Vasile.

„Încerc să dau un semnal de alarmă de la Iași către toți managerii de spital din această țară, care încalcă legea, care sunt și medici, sunt și manageri în același timp de lucru. Este o interdicție clară în Legea 95. Doctorii care sunt manageri nu pot opera în spitalele de stat decât după programul de lucru. Domnul manager Daniel Timofte, de la Spitalul Sf. Spiridon Iași, a încălcat legea. A făcut-o cu bună știință și în mod repetat, operând în timpul programului în care ar fi trebuit să se ocupe de bunul mers al spitalului. Am depus un denunț la DNA, ieri, împotriva managerului Daniel Timofte, pentru că în timpul programului de management spitalicesc a operat mai mulți bolnavi. În perioada 7 septembrie 2021 – 30 mai 2022, au existat zeci de intervenții chirurgicale realizate de domnul Timofte Daniel Vasile în timpul programului de lucru de manager”, a declarat deputatul Emanuel Ungureanu.

Comentarii
  • Ce vrea de la noi acest umflat? N-are nici o calificare medicala.

  • Paul ionescu

    Huuuuuuooooo.AFARA CU DOCTORII DIN TARA.Sa ramana doar adevaratii doctori,cei in stiinte deosebite!!!Managerii sa fie doar de ai nostri!!!

  • Ungureanu lasa moldoveanu..vezi la Cluj ce mafie este..

  • Ungureanu HAUR

    Ungureanu a mai defilat pe la Iași la DNA cu mangeru Barliba și s- a facut de tot râsul cu privire la eficienta demersurilor sale contra Mafiei de la Sf. Spiridon.
    Acuma l-a agățat pe Timofte și pe Rafila pentru a justifica și a răzbuna golaniile și prostul management practicate de I. Barliba, dr.ing. ec. contabil etc. ca profesie de neofit smecher

  • Ragalie, ce cauti?

  • Ce treaba are Timofte? Lasati omul sa opereze in liniste. Doar nu el conduce spitalul. El este subordonatul lui Nechifor Dana, cea care taie si spanzura in spitalul ala. Doamne fereste sa nu o asculte Timofte pe Nechifor….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *