Prima pagină » Actualitate » Deputatul Ciprian Ciubuc a câștigat procesul împotriva partidului AUR: A fost comis un abuz
Deputatul Ciprian Ciubuc a câștigat procesul împotriva partidului AUR: A fost comis un abuz

Deputatul Ciprian Ciubuc a câștigat procesul împotriva partidului AUR: A fost comis un abuz

23 iun. 2023, 14:06,
în Actualitate

Deputatul Ciprian Ciubuc, care a fost exclus din partidul AUR, a anunțat pe o rețea de socializare faptul că instanța i-a dat dreptate. Concret, acesta a contestat excluderea din partid, iar judecătorii i-au dat dreptate în primă instanță.

Deputatul Ciprian Ciubuc a fost exclus din AUR, dar acesta a contestat în instanță această decizie. Ciprian Ciubuc a fost ales parlamentar în circumscripția Brăila.

Deputatul Ciprian Ciubuc a câștigat procesul împotriva partidului AUR

Conform unei postări publicate pe o rețea de socializare, deputatul Ciprian Ciubuc a anunțat că a câștigat, în primă instanță, procesul intentat împotriva partidului AUR care l-a exclus din formațiune. Acesta a menționat faptul că conducerea AUR a făcut un abuz:

Astăzi 22 iunie 2023 (n.red. ieri) am înregistrat o mare victorie, Tribunalul București, Secția a V – a, a dat soluția în Dosarul 11286/3/2022 că instanță de fond prin care mi-a dat câștig de cauză în calitate de reclamant pe ambele capete de cerere. Concret, instanța de judecată pentru primul capăt de cerere a anulat Decizia 10/30.03.2022 a Juriului Național de Onoare, Disciplină și Arbitraj prin care am fost exclus în mod ilegal din partid, repunându-mă astfel printr-o sentință provizorie în calitatea de membru al partidului A.U.R. și dovedind faptul că partidul cu care am intrat în Parlamentul României ca deputat de Brăila a comis un abuz prin excluderea mea, nemotivată și fără să îmi dea posibilitatea de a-mi prezenta apărările așa cum era stabilit în Statutul A.U.R.
Pe de altă parte instanța de judecată a constatat și pentru al doilea capăt de cerere că am avut motive temeinice la bază și astfel pe baza argumentelor juridice și a înscrisurilor depuse la dosar atât de mine, cât și de pârâtă, mi-a dat câștig de cauză și rezultatele Congresului Extraordinar din data de 27 martie 2022 sunt desființate prin decizia Tribunalului de anulare a Procesului – Verbal din data de 27 martie 2022.

Toate rezultatele congresului Partidului A.U.R. au fost validate prin acest Procesul – Verbal din data de 27 martie 2023, fapt care răstoarnă în cadrul partidului absolut toate alegerile: de la alegerea Președintelui, George Nicolae Simion, până la alegere componenței Consiliului Național de Conducere și a Biroului Național de Conducere. Asta e o lovitură de bumerang față de partidul care m- a repudiat fără drept de apărare pentru că am îndrăznit în data de 29 martie 2022 să fac un live pe facebook prin care oamenii cu care am intrat în contact din țară și din diasporă, care erau membrii A.U.R., au avut curajul să expună adevăruri extrem de dureroase și de grave.
Mă bucur mult că justiția în primă instanță a cumpănit aproape două luni soluția, dar a dat un verdict corect și echitabil, în concordanță cu dovezile ce au certificat atât abuzul A.U.R. față de mine, cât și greșelile grave în cadrul congresului și încălcarea propriului Statut vechi.
Am câștigat o luptă, aștept să continui demersul meu și să câștig totul până la capăt și în următoarea etapă procesuală. explică parlamentarul Ciprian Ciubuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *