Prima pagină » Local » Deputatul AUR, Tudor Ciuhodaru dă de pământ cu clasa politică după morțile suspecte de la Spitalul Pantelimon: „Este bomboana de pe coliva sănătății în România” – VIDEO
Deputatul AUR, Tudor Ciuhodaru dă de pământ cu clasa politică după morțile suspecte de la Spitalul Pantelimon: „Este bomboana de pe coliva sănătății în România” - VIDEO

Deputatul AUR, Tudor Ciuhodaru dă de pământ cu clasa politică după morțile suspecte de la Spitalul Pantelimon: „Este bomboana de pe coliva sănătății în România” – VIDEO

12 apr. 2024, 14:22, 8 ,
Alexandra MAISNER, în Local

Deputatul AUR, Tudor Ciuhodaru critică actuala clasă politică după ce aproximativ 20 de persoane au murit în condiții suspecte la Spitalul Sf. Pantelimon din București

Clasa politică din România acaparată de ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL distruge sistemul de sănătate din țară. Situația revoltătoare de la Spitalul Sf. Pantelimon din București este o dovadă clară a dezinteresului față de cetățeni. Politicienii români precum Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă pleacă și fac tratamente și consultații în alte țări pentru că ei cunosc situația și faptul că au distrus din temelii sistemul de sănătate și nu riscă să intre în vreun spital din România.

Deputatul AUR, Tudor Ciuhodaru dă de pământ cu actuala clasă politică: ”Este un semnal de alarmă că lucrurile trebuie să se schimbe”

În urma morților suspecte a pacienților de la spitalul Sf. Pantelimon din București unde cei aproximativ 20 de pacienți ar fi decedat din cauza administrării unor doze voit scăzute de noradrenalină de pe injectomat, au fost pornite 4 anchete de amploare. Deputatul AUR, Tudor Ciuhodaru a transmis faptul că situația este una critică în actualul sistem de sănătate iar problemele cele mai mari sunt lipsa personalului. Mai mult decât atât, acesta atrage atenția inclusiv asupra faptului că în timp ce Ciuma Roșie PSD și Febra Galbenă PNL, în frunte cu Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă se plimbă prin occident, România are un deficit de 1.000 de medici de urgență.

”Toată conducerea ar fi trebuit demisă din prima secundă. Există o analiză a mortalității și în clipa în care moare o secție întreagă în curs de câteva zile este clar că este o problemă majoră acolo. Dar, uitați-vă și dumneavoastră, este bomboana de pe coliva sănătății în România pentru că ani de zile oamenii aceștia nu au făcut nimic decât să distrugă. Eu știți că sunt cel care a promovat proiectul Spitalului Regional de Urgență și în Parlamentul României și în Parlamentul European și dacă nu am fi reușit să facem toate aceste demersuri necesare nici astăzi nu am fi avut măcar memorandumul semnat pentru ceea ce înseamnă Spitalul Regional de Urgență de la Iași. Haide-ți să ne mai uităm ce se mai întâmplă, când vorbim despre secții de terapie intensivă fără oameni, de un deficit de 1.000 de medici de urgență la nivel național. Iar oamenii aceia stau confortabil în fotoliu în loc să aprobe de urgență legile Ciuhodaru care prevăd pe de o parte acordarea sporurilor corespunzătoare la aceste categorie de muncă grea, în al doilea rând gărzile recunoscute ca vechime în muncă și să ducă la reducerea vârstei de pensionare și în al treilea rând să fie plătite omenește, exact ca programul normal de lucru, pentru că, în timp ce politicienii sunt liberi de Paște, de Crăciun, în weekend, prin Cuba, prin Canada, prin Hawai sau pe nu știu unde, colegii mei asigură asistența de urgență la nivel național în condiții greu de imaginat. Este un semnal de alarmă că lucrurile trebuie să se schimbe. Avem și planul B, un plan de AUR care poate fi pus oricând în practică dar, poate o data și o dată vom înțelege că dacă sănătate nu e nimic nu e. Iar cu politicieni pe care nu îi interesează absolut nimic, în contextul în care ei se tratează doar în străinătate, lucrurile nu au cum să se schimbe”, a declarat Tudor Ciuhodaru, deputat AUR.

Românii au primit ceea ce au votat. O clasă politică ce luptă să vândă și să distrugă România din temelii

Ciuma Roșie PSD și Febra Galbenă PNL și-au dat mâna și vor lucra în continuare pentru vânzarea și distrugerea statului român. Asta au votat ieșenii, românii din țară și asta primesc, un sistem de sănătate cu un deficit de personal uriaș și în care nu se investește nimic.

Pe Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, alături de PSD și PNL, formațiuni politice pe care le conduc, nu îi interesează să le ofere românilor spitale cu servicii de cea mai bună calitate, care să aibă medicamente și unde medicii să nu fie nevoiți să pună pacienții să își cumpere propriile tratamente. Ei își urmăresc în continuare doar propriul interes, să rămână la guvernare, să îi prostească pe români să le mai dea un mandat și să își continue planurile privind vânzarea întregii țări. Toată clasa politică din România se tratează în occident pentru că este conștientă de faptul că în țară avem un sistem de sănătate plin de nevoi. Asta primiți dragi români, asta ați votat și asta aveți din partea celor pe care doar voi i-ați ales să vă conducă.

Deputatul AUR, Tudor Ciuhodaru dă de pământ cu clasa politică după morțile suspecte de la Sptitalul Pantelomon. Ciuma Roșie PSD și Febra Galbenă PNL în frunte cu Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă sunt direct răspunzători pentru sistemul de sănătate distrus din România.

Comentarii
  • Uai curechi ai fost in 5 partide si abia cand esti in haur ti-ai dat seama,caci lucrezi in sistem, stiai de situatie,de ce n-ai behait de la inceput curechi cu urechi!

  • Ciuhodaru!? Un vagabond politic! O foamea–n gat! Dobitoc notoriu,păcăliciul idioților!

  • Nu stii sa scrii romaneste dar arunci cu noroi in d- l Ciuhodaru ,in cele 2 comentarii ale tale. Drogatule si retardatule.

  • Revoltător este faptul cât de prost doctor este acest Cihodaru, care speculează politic niște conflicte dintre curvele de asistente de la ATI care la rândul lor n-au găsit altă explicație pentru rata mare a deceselor un motiv pueril ca scăderea dozelor la un medicament periculos, pe care ele nu știu să-l administreze, doar medicii decid dozele (mai ales că există la discreție). Prostie mai mare n-am văzut nici la Cihodaru și nici la niște asistente puse pe scandal ca cele de la spitalul Pantelimon. Dar așa se întâmplă: când un prost aruncă cu o piatră în baltă, toți ceilalți prosti apar la TV.

  • Revoltător este cât de prost doctor este acest Cihodaru, care speculează politic un conflict dintre niste asistente tot asa de proaste ca si el, dar scandalagițe rău, pe capul bietilor pacienti decedați, care oricum se pierdeau orișice le-ai mai administra și în ce doze, chestia cu noradrenalina diminuată fiind de-a dreptul stupidă și naivă pentru a incrimina pe cineva dintre medicii de la ATI (foarte stăpâni pe meserie, după cum i-am văzut) și care nu pun botul, ca Cihodaru, la profanarea mormintelor prin deshumare inutilă și anchete imbecile

  • Reforma totala

    Comentariile la ce a spus unul sau altul, la ce a făcut unul sau altul sunt de prisos. Au murit oameni multi, în spital, unde mergi cu gândul ca vei fi salvat și… Într-adevăr, dorim o ancheta, iar cei vinovați sa plătească, iar apoi REFORMA ! Suntem în UE !

  • Ciuhodarule, cum să dai de pământ cu actuala clasa politică când până acum o lună erai printre ei? Ce curvă parșivă poți fi.

  • Sa’si toarne cenusa’n cap. Adica sa traga cururi de pamant. In publuc .Duhh!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *