Prima pagină » Local » Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: ”Țara arde și baba se piaptănă! Coaliția a rezolvat toate problemele și se ceartă pe data prezidențialelor”
Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: ”Țara arde și baba se piaptănă! Coaliția a rezolvat toate problemele și se ceartă pe data prezidențialelor”

Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: ”Țara arde și baba se piaptănă! Coaliția a rezolvat toate problemele și se ceartă pe data prezidențialelor”

24 iun. 2024, 10:20, 8 ,
în Local

Tensiuni în Coaliția de guvernământ din cauza datei alegerilor prezidențiale. Reprezentanții celor două partide de guvernământ își dispută data alegerilor celor două tururi, în vreme ce România a ajuns săs se confrunte din ce în ce mai adânc cu o criză economică, arată deputatul AUR Marius Ostaficiuc. Acesta a menționat că reprezentanții PSD și PNL au abandonat problemele majore ale României pentru a-și disputa data alegerilor, tocmai pentru că ambele formațiuni își doresc să pună mâna pe fotoliul de la Cotroceni.

Se pare că toate problemele cu care se confruntă țara s-au terminat, iar acum resposabilii Coaliției și-au găsit un nou motiv de dispută, data alegerilor prezidențiale. Fie că cele două tururi vor avea loc în septembrie sau perioada octombrie-noiembrie, cei care gestionează Guvernul au mutat problemele țării pe planul doi. Românii au nevoie de stabilitat economică, au nevoie de o țară în care taxele și impozitele să nu crească necontrolat, au nevoie de un Guvern care să țină în frâu toate aceste lucruri. Din păcate, prioritățile sunt altele, iar asta se vede din plin în viața de zi cu zi a oamenilor simpli”, a spus Marius Ostaficiuc, deputat AUR Iași.

Parlamentarul ieșean a mai precizat și faptul că România a fost avertizată de Comisia Europeană cu privire la problemele economice cu care se confruntă, măsurile luate fiind însă extrem de prost implementate de către Guvern.

Din păcate, România va avea și în 2025 cel mai mare deficit bugetar din Uniunea Europeană. România a fost avertizată în mai multe rânduri în ceea ce privește risipa, avertizări care au fost ignorate și care acum se resimt din plin. România este acum singura țară din Uniunea Europeană despre care oficialii Comisiei Europene consideră că are un dezechilibru macroeconomic excesiv, probleme care nu și-au găsit rezolvare. Fie s-a încercat majorarea taxelor, fie s-a încercat reducerea aparatului bugetar, soluții care ba au fost amânate, ba au fost introduse brusc și au destabilizat totul. Colac peste pupăză, marea problemă a țării este acum data alegerii prezidențialelor. Cei care conduc acum Guvernul, reprezentanții Coaliției, ar trebui să deschisă ochii mai larg și să vadă adevăratele probleme”, a mai spus Marius Ostaficiuc, deputat AUR Iași.

 

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *