Prima pagină » Local » Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: ”Cu ce ne-am ales după vizita premierului Ciolacu? Doar cu scuzele despre gluma cu moldovenii și noi promisiuni electorale”
Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: ”Cu ce ne-am ales după vizita premierului Ciolacu? Doar cu scuzele despre gluma cu moldovenii și noi promisiuni electorale”

Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: ”Cu ce ne-am ales după vizita premierului Ciolacu? Doar cu scuzele despre gluma cu moldovenii și noi promisiuni electorale”

17 mai 2024, 14:58, 6 ,
BZI.ro, în Local

Premierul PSD Marcel Ciolacu a fost prezent la Iași, într-o veritabilă vizită electorală, menită să mai crească cu câteva procente scorul partidului său. Ciolacu a făcut o vizită pe șantierul Spitalului Regional de Urgență, unde cu câteva zile înainte a fost și Nicolae Ciucă, colegul de coaliție al premierului.

Deputatul AUR Marius Ostaficiuc a arătat că discursurile despre proiectele Moldovei au fost mereu fade și insipide, iar capii Guvernului nu au căutat decât să își facă reclamă pentru alegeri.

”Cu ce ne-am ales după vizita aceasta la Iași? Poate doar cu noi promisiuni electorale, cu vizitele pe șantiere și cu o încercare de spălare a imaginii. Cam acestea pot fi concluziile unei vizite guvernamentale la Iași. Rând pe rând Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au făcut deplasări rapide la Iași, care nu au adus nimic notabil în afara unor băi de mulțime. Ieșenii nu mai pot fi duși de nas, ieșenii nu mai pot fi trași pe sfoară”, a spus Marius Ostaficiuc, deputat AUR Iași.

Parlamentarul ieșean a mai menționat că deși s-au promis multe Iașului, marile investiții însă se lasă așteptate.

”Premierul a transmis multe cifre, a spus de cel mai mare buget alocat vreodată pentru Moldova , de 600 milioane lei pentru școli și multe, multe altele. Cred că toate aceste detalii trebuie revizuite. Avem în continuare școli cu toaleta în fundul curții, avem unități medicale în mediul rural care arată ca după război și lista poate continua. Județul Iași are nevoie de investiții, județul Iași are nevoie de proiecte noi, dar acestea nu trebuie prezentate doar pe hârtie și scoase de la naftalină doar în an electoral. Ieșenii nu mai pot fi induși în eroare. S lăsăm demagogia sși să trecem la treabă”, a mai spus Marius Ostaficiuc, deputat al Alianței pentru Unirea Românilor Iași.

Comentarii
  • Deci unul care a umblat cu geaca PSD ani buni , nu mai prinde loc pe liste ca nu îl mai lasă alți hoți din PSD, se duce supărat la AUR, îmbracă geacă Aur și se apucă de urlat ,, Hoții de la PSD,,
    Chiar ca trebuie sa fii tâmpit sa crezi și sa votezi un așa borfaș!
    Trist ca mulți mulți o vor face

  • Cornul și laptele!

  • ostafiuc sugi belitele la ciorile din dalas

  • radio erevan

    Nu ai mai prins loc pe lista ,,, Trista chestie , dai din lac in put , iti umpli frigiderul pentru un mandat , Ori dupa ce il castigi de duci inapoi la comasatii rosii-galbeni

  • taci cap de cur ai furat beton sa ti faci casa de la combeton

  • o altă curvă politică alături de Ciuhodaru care a uitat că a lins psd-ul de cînd a intrat în politică iar acum critică pentru că face parte din adunătura aur a marelui crai din ferentari Simion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *