Prima pagină » Local » Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: „Anul și stadionul, la Iași! Mihai Chirica continuă cu gogoșile electorale“
Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: „Anul și stadionul, la Iași! Mihai Chirica continuă cu gogoșile electorale“

Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: „Anul și stadionul, la Iași! Mihai Chirica continuă cu gogoșile electorale“

28 feb. 2024, 14:24,
BZI.ro, în Local

La ultima ședință de Consiliu Local, primarul Mihai Chirica a anunțat că va căuta să obțină un împrumut pentru realizarea noului stadion din municipiul Iași. Primarul a anunțat că va demara procedurile pentru contractarea unui credit de 100 milioane lei (circa 20 milioane euro) pentru a iniția procedurile pentru noul stadion al Iașului. Cu toate acestea, promisiunile făcute de edilul Iașului au fost criticate de către reprezentanții arcului politic local, mai ales în condițiile în care Mihai Chirica promite același stadion de ani buni. Din păcate pentru ieșeni, Mihai Chirica continuă cu gogoșile electorale.

Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: „Mihai Chirica continuă cu gogoșile electorale“

Deputatul AUR Marius Ostaficiuc a declarat că nimeni nu ar mai trebuie să se încreadă în promisiunile primarului Mihai Chirica în ceea ce privește acest proiect.

„Ca să facem o paralelă cu o expresie celebră, Iașul arde și primarul se piaptănă! Timp de ani buni, ieșenii au fost momiți cu promisiuni peste promisiuni în ceea ce privește o nouă arenă sportivă, una la standarde europene, una care să poată găzdui partide din competiții internaționale, dar și alte evenimente majore. Și nu mă refer la sala polivalentă, un alt proiect care a pornit greu și care încă nu a beneficiat decât de promisiuni în ceea ce privește indicatorii tehnico-economici”, a spus Marius Ostaficiuc, deputat AUR Iași.

Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: „Mihai Chirica trebuia să facă acest pas încă din anii anteriori, din mandatul anterior“

Parlamentarul ieșean a mai precizat și că proiectul reprezintă doar o altă gogoașă electorală a actualului edil, tocmai pentru a încerca să mai obțină alte câteva procente electorale în plus.

”Primarul Mihai Chirica vorbește de onorabilitate, vorbește de faptul că primăria trebuie să dea startul în acest proiect. Gura păcătosului adevăr grăiește! Mihai Chirica trebuia să facă acest pas încă din anii anteriori, din mandatul anterior. Nu să aștepte atâta amar de vreme pentru a-l realiza. Vorbim acum de împrumuturi, de demararea documentației și alte asemenea detalii referitoare la stadionul mult așteptat. Observ că avem anul și stadionul, la Iași! Mihai Chirica continuă cu gogoșile electorale, din păcate pentru ieșeni!“, a menționat Marius Ostaficiuc.

Deputatul ieșean a adăugat că nu este normal să aștepți ani la rând realizarea unor proiecte decât în an electoral.

„Oare a fost nevoie să intre în an electoral și să iasă cu această inițiativă cu câteva luni înainte de alegerile locale? Probabil că da. Nu este normal să aștepți ani la rând, să tot apari cu machete și să faci ceea ce trebuia să faci exact în an electoral. Acesta este însă Mihai Chirica, omul de la care ieșenii nu mai trebuie să aibă nicio așteptare”, a mai spus deputat AUR Iași Marius Ostaficiuc.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
27 iulie 2024
27 iulie 2024