Prima pagină » Local » Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: „A început campania electorală!!! Premierul Ciolacu, care a evitat orașul nostru până acum, apare în sfârșit la Iași!“
Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: „A început campania electorală!!! Premierul Ciolacu, care a evitat orașul nostru până acum, apare în sfârșit la Iași!“

Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: „A început campania electorală!!! Premierul Ciolacu, care a evitat orașul nostru până acum, apare în sfârșit la Iași!“

09 mart. 2024, 09:51, 3 ,
BZI.ro, în Local
Deputatul AUR Marius Ostaficiuc susține că liderul PSD, Marcel Ciolacu, vine la Iași în campanie electorală, uitând de toate promisiunile făcute ieșenilor de către coelgul său de alianță Mihai Chirica.

Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: „A început campania electorală!“

Deputatul AUR Marius Ostaficiuc enumeră o listă de 10 gogoși electorale vândute ieșenilor de cel care încă este primarul Iasșului, Mihai Chirica.
„Locuitorii Iașului ar trebui să îl oprească pe stradă și să-l întrebe răspicat despre gogoșile electorale turnate ieșenilor.
1. Sala Polivalentă promisă! Și tot cu promisiunea am rămas!
2. Promisiunea electorală pentru Autostrada Unirii, care bate pasul pe loc, dar care s-a transformat în sprijin pentru A7 – pentru a ajunge la baronul de Suceava, Gheorghe Flutur!
3. Promisiunea SPITALUL REGIONAL care, după ultimele noutăți, va trebui sprijinit 90% din fonduri românești, pe care nu le avem. Sau, poate, că premierul Ciolacu consideră îndeajuns pentru Iași celebrul SPITAL MOBIL, de la Letcani – 14 milioane de euro care zac… până la prescriere!
4. Promisiunea tăierii pensiilor speciale – încă le taie colegul de coaliție Rareș Bogdan;
5. Promisiunea lui Chirica de susținere a stadionului Regina Maria, pentru care Ciolacu spune că nu sunt bani și i s-a recomandat să caute fonduri private. Altă gogomănie de vândut în campania electorală!
6. Promisiunea unui BAZIN OLIMPIC pentru Iași – de care sigur, sigur, a uitat domnul premier.
7. Promisiunea privind CENTURA ORAȘULUI Iași.
8. Solicitarea ignorată privind finalizarea construcției Arhivelor Naționale din Copou, care stă în ruină de foarte mulți ani!
9. Promisiunea privind construcția INSTITUTUL INIMII, de la Miroslava – sigur va apărea gogoașa electorală PNDL-UL SPITALELOR! Ține pentru acest an de alegeri… nu?!
10. Promisiunea că Iasul va avea un europarlamentar, dar Ciolacu a ales să-l dea la Bacău“, spune deputatul AUR Marius Ostaficiuc.

Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: „Ciolacu vine acum, la Iași, să cerşească atenţia unei filiale nepuitincioase și pentru a-i umili pe ieșeni!“

Parlamentarul ieșean este de părerea că venirea lui Marcel Ciolacu la Iași nu înseamnă altceva decât cererea sprijinului din partea unei fiiale neputincioase în fața Bucureștiului și o umilire a ieșenilor de căre nu i-a păsat pe 24 ianuarie, când nu a catadicsit să vină să sărbătorească Unirea Mică.

„Ciolacu vine acum la Iași să cerşească atenţia unei filiale în care conducerea neputincioasă va avea explicații de doi lei pentru neputința sau pentru umilirea Iașului în fața Bacăului, Timisoarei, Clujului, Buzăului, Oltului, ba chiar în fața celor din Suceava sau Botoșani.
Să ne amintim cum, pe 24 Ianuarie, o zi atât de importantă pentru ieșeni, premierul ne trata cu dispreț și totală lipsă de respect ! A pus pe cineva, de care nu a auzit nimeni, să citească un discurs banal, formal și inutil. Teama de a nu da ochii cu liderul AUR, George Simion, și teama de a nu fi întrebat de ieșeni despre subiecte incomode l-au făcut pe viteazul premier să evite Iașul.
Să nu uităm de disprețul față de propriul partid pe care îl face cadou PNL, cam ca atunci când lași o mână de politruci să confiște deschiderea T4, la Aeroportul Iași, pentru că așa a dorit concubinul politic, Ciucă. Chiar dacă ești premier în funcție, ai și ministrul Transportului din propriul partid, gândești că merită să amanetezi Iașul de dragul înțelegerilor secrete cu noul partid-frate, PNL.
În promisiuni electorale Iașul stă bine… În realitate… stăm cum ne-a lăsat DRAGNEA!
Să îi mulţumim lui Ciolacu pentru „bunăstare”, pentru „nivelul de trai”, tot mai ridicat, pentru creditele tot mai împovărătoare, pentru austeritate şi pentru inflaţia record din Europa.
Să îi mulţumim pentru că a băgat „un pic” România în spaţiul Schengen şi pentru că s-a mulţumit cu nimic în faţa unui stat austriac ce şi-a bătut joc de noi de fiecare dată.
Să îi mulţumim premierului pentru că s-a aliat cu preşedintele Iohannis şi a condus ţara către o datorie externă de 170 miliarde de euro, cântându-i în strună celui care a făcut „România educată” cu 57% note sub 5 la Simulare Națională.
Să îi mulțumim că renovează cu 7 milioane de euro cuibușorul cu piscină interioară, din Aviatorilor, pentru împăratul Iohannis.
Să ii mulţumim pentru modul în care calcă în picioare Constituţia României, organizând alegeri cum are chef, doar pentru a se vedea cu sacii în căruţă.
Să-l întâmpinăm, așadar, după mulțumirea și respectul cuvenit unui premier care n-a iubit și n-a respectat niciodată Iașul! Și care nu-l va iubi sau respecta nici de acum încolo…“, a mai spus deputatul AUR Marius Ostaficiuc, ce consideră că a început campania electorală odată cu venirea lui Marcel Ciolacu la Iași.
Comentarii
  • parlamentar de iasi si nu stie ca regina maria e polivalenta… nu stadionul….. hahahahahahahah

  • Măi gunoiule, pină ieri ai fost in toate structurile statului pus de PSD și acum o faci pe virgina!! Ți-ai făcut mama mare proprietar de apartamente,sora pe la CJ, nevasta pe la poștă, fiutu o nulitate l-ai băgat la drept la Cuza, cumnatul la DRDP și vorbești de corectitudine?! Spune la oameni că ești finul altui hoț, respectiv Citea….cum făceați voi doi combinații și cu Iacoban cel imaculat!!

  • Borfașii ăștia de la Haur întrec orice măsură! Idiotul pretinde că nimeni nu are voie să vină în orașul poluat de auriști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *