Prima pagină » Local » Deputatul AUR Marius Ostaficiu și europarlamentarul AUR Tudor Ciuhodaru oferă primele declarații despre alegerile locale și europarlamentare – LIVE VIDEO

Deputatul AUR Marius Ostaficiu și europarlamentarul AUR Tudor Ciuhodaru oferă primele declarații despre alegerile locale și europarlamentare – LIVE VIDEO

09 iun. 2024, 22:02, 2 ,
în Local

Deputatul AUR Marius Ostaficiu și europarlamentarul AUR Tudor Ciuhodaru au făcut primele declarații după alegerile locale și europarlamentare, la sediul partidului.

Prezența ieșenilor la vot a fost mai mare decât la alegerile din 2020, iar rezultate de astăzi vor decide conducerea pe care o vă avea orașul Iași în următorii patru ani.

Mobilizarea a fost extrem de mare pe ultimele două ore, iar numărul de persoanelor prezente la urnele de vot a ajuns la 111.618 alegători. Procentajul pe județ a ajuns la 40,95 la sută cu 331.497 alegători, iar la municipiu 34,60 la sută cu 111.618 alegători.

Pe plan național, la europarlamentare exit-poll-urile dau următoarele rezultate:

PSD+PNL – 54%

AUR – 14%

ADU – 11%

UDMR – 5%

“Mulțumim ieșenilor care ne-au votat, dar și celor care nu ne-au votat. Am putea spune că rezultatele la nivel național sunt pentru AUR un rezultat bun, un rezultat care așa cum ne așteptam ne plasează pe locul doi la europarlamentare, iar la nivel local cu siguranță o să avem un rezultat la fel de bun. Noi am militat mereu pentru o schimbare, schimbarea este aproape. Sper că la nivelul Consiliului Județean Iași lucrul acesta se va întâmpla, iar la nivelul municipiului Iași primarul Mihai Chirica să aibă un adversar în persoana domnului Bodea, dar și un adversar mult mai puternic pe viitor în persoana domnului Ciuhodaru”, a declarat deputatul AUR Marius Ostaficiuc.

“Mulțumim tuturor ieșenilor care s-au prezentat într-un număr atât de mare la vot. Suntem optimiști pentru că am văzut astăzi un val mare de susținere. Așteptăm rezultatele finale și suntem convinși că trebuie să fim atenți pentru că am văzut multe fraude la vot. (…) Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și ne vor susține în continuare si care s-au prezentat astăzi la vot”, a declarat europarlamentrul Tudor Ciuhodaru.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *