Prima pagină » Actualitate » Deputatul AUR de Iași, Mihail Albișteanu, la BZI LIVE: „Protestul a fost un real succes, dar probabil că ordinele care vin de la Bruxelles sunt mai importante pentru cei de la guvernare, decât propriul lor electorat” – VIDEO
Deputatul AUR de Iași, Mihail Albișteanu, la BZI LIVE:

Deputatul AUR de Iași, Mihail Albișteanu, la BZI LIVE: „Protestul a fost un real succes, dar probabil că ordinele care vin de la Bruxelles sunt mai importante pentru cei de la guvernare, decât propriul lor electorat” – VIDEO

19 mai 2023, 17:21, 2 ,
BZI.ro, în Actualitate

Deputaţii AUR de Iaşi, Mihail Albișteanu şi Cristian Ivănuță au fost prezenți în platoul BZI LIVE, vineri, 19 mai și au discutat despre subiectele importante ale zilelor noastre. Printre acestea, un loc important l-a ocupat și protestul anti-guvernamental organizat de partidul Alianța pentru Unirea Românilor în București.

Manifestația a avut loc sâmbătă, 6 mai, în centrul Bucureștiului.

Deputatul AUR Mihail Albișteanu la BZI LIVE

În emisiunea BZI LIVE de vineri, 19 mai, deputatul AUR de Iași, Mihail Albișteanu a discutat despre protestul organizat de Alianța pentru Unirea Românilor în București. Reiterăm faptul că manifestația a început în jurul orei 16.00, când în fața Palatului Parlamentului din Capitală s-au adunat mai mulți simpatizanți ai AUR. Aceștia au fluturat steaguri cu drapelul României, dar și pancarte cu mesaje împotriva partidelor de la guvernământ PSD și PNL.

De altfel, mesaje precum „Nu ne vindem țara” sau „Copiii sunt bogăția României” au fost scrise pe pancartele pe care protestatarii le-au purtat. iar de la o boxă amplasată de organizatori a răsunat o melodie cu versuri naționaliste.

„De la Iaşi am fost 260 de oameni, la acest eveniment. După părerea mea, cu modestie, au fost 15,000 de oameni, dar probabil au fost spre 20 de mii. Nu a fost mediatizat evenimentul, pentru că ştiţi prea bine, aşa a fost ordinul… Şi practic, nu s-a putut vedea ce amploare a luat protestul. Noi am crezut că amploarea protestului o să îi determine pe aceşti domni de la guvernare să renunţe la legile acelea păguboase, care atentează la suveranitatea României. Iar acum, privind în retrospectivă, ei nu au dat pe marile ecrane imagini de la protest, fiind un eveniment pregătitor pentru ceea ce urma să facă. Pentru că ei, au intrat imediat de luni, în forţă, în comisii şi în plen, cu toate legile are atentează la suveranitatea naţională a României.

Protestul a fost un real succes, dar probabil că ordinele care vin de la Bruxelles sunt mai importante pentru cei de la guvernare, decât propriul lor electorat. Adică ei prefera să piardă electorat, dar să îndeplinească ordinele Bruxelles-ului, folosindu-se de această justificare penibilă, că trebuie să ia bani din PNRR. De parcă acest PNRR ar fi colacul de salvare al României, şi fără acest PNRR, România s-ar scufunda. Dimpotrivă, activitatea guvernamentală din ultimele decenii la care se adauga acum, ca o bomboană pe coliva, acest PNRR, reprezintă de fapt ghiuleaua de trage România la fundul prăpastiei. Pentru că acest PNRR este ajutor de înmormântare pentru România.

Dar ce este de fapt? Este un program care teoretic îţi dă nişte bani, iar aceşti bani trebuie redirecţionaţi doar în anumite domenii, dar nua sta este adevărata problemă; ci faptul că aceşti bani sunt extrem de condiţionaţi de nişte porcării. Iar toate acestea cumulate nu fac altceva decât să distrugă România ca stat”, a spus Mihail Albișteanu la BZI LIVE.

Comentarii
  • Mesteci kkt ruZesc faraiere dacanu-ti place „Bruselu” jet in ruZia acolo-i democratie si merg cainii cu colaci in coada in mm voastre de jeguri

  • Foarte bine a punctat. Ne dau niste bani pe directii secundare, cu conditia sa pervertim lucrurile esentiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *