Prima pagină » Local » Deputatul AUR de Iași, Mihail Albișteanu, despre eliminarea banilor cash: „Ce se întâmplă atunci când băncile pot suspenda accesul cetățenilor la propriile resurse financiare?” – VIDEO
Deputatul AUR de Iași, Mihail Albișteanu, despre eliminarea banilor cash: „Ce se întâmplă atunci când băncile pot suspenda accesul cetățenilor la propriile resurse financiare?” - VIDEO

Deputatul AUR de Iași, Mihail Albișteanu, despre eliminarea banilor cash: „Ce se întâmplă atunci când băncile pot suspenda accesul cetățenilor la propriile resurse financiare?” – VIDEO

06 nov. 2023, 08:16, 3 ,
BZI.ro, în Local

Deputatul AUR de Iași, Mihail Albișteanu, a transmis cu mesaj cu privire la proiectul de lege în Parlament „pentru eliminarea banilor cash”. Parlamentarul susține că într-o societate unde banii lichizi nu se mai regăsesc, cetățenii pot fi controlați în mod absolut.

„Dragi români, dispare cash-ul. Cumpărăturile se vor face doar prin carduri bancare. Guvernul limitează plăţile în numerar la 5.000 lei pe zi pentru persoanele fizice, care desfăşoară activităţi în mod independent, persoanele fizice autorizate şi persoanele juridice. Eliminarea banilor lichizi ne conduce mai aproape către o societate a controlului absolut. Practic, printr-o asemenea decizie se prevede că românilor să li se ia dreptul de a dispune aşa cum consideră de banii pe care îi au. Asta înseamnă că toţi banii să fie pe card. Lipsa banilor lichizi înseamnă mai puţină libertate. Pentru un astfel de proiect, al PSD, PNL, banii nu vor mai fi în portofelul oamenilor, ci a băncilor. Vreau să aveţi în vedere următorul scenariu, din diverse motive fie la presiunea guvernului sau a anumitor grupuri de interese, băncile pot suspenda accesul cetăţenilor la propriile resurse financiare. Ce se întâmplă atunci cu oamenii, ce posibiliati au ei? Niciuna. Ne opunem că partid oricărei tentative legislative sau administrative de a scoate banii de sub controlul oamenilor, al celor care îi câştigă prin muncă cinstită. Românii trebuie să aibă o paletă cât mai largă de servicii financiar bancare dintre care să aleagă, însă decizia de a accesa aceste servicii trebuie să rămână la latitudinea lor. O spun încă odată, orice societate în care banii lichizi vor fi interzişi este un pas către limitarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti. Este un pas către o societate a controlului absolut. Nu putem fi de acord că oamenii să piardă controlul asupra propriilor bani.

Comentarii
  • O,Doamne cine s-a reactivat! A,da am uitat vin alegerile!Data viitoare,poate reușești să nu citești de pe foaie!Aștept să-mi pui semnele de punctuație…

  • Cel mai mare castig prin efectiarea plății cu cardul e ..IGIENA , oameni buni! I G I E N A ! Va imaginati cate bacterii, etc ,purtați in portofel sau duceți cu voi acasă ? Macelarul de la piata , ia bancnota cu aceiasi mana cu care transeaza carnea ,plina de sange si da si restul , piețarul, cerșetorul, etc etc…imaginati va numai pe unde umblă o bancnotă!

  • Nu ma rog de niste CRIMINALI, viitori sopanzurati, sa va faceti meseria si sa informati publicul, pentru ca oricum veti ajunge in IAD, SPURCACIUNILOR retardate.

    Probabil ca acesta evenimentul de lebada neagra pe care ni-l pregatesc paduchiosii, Entitatea Anunnaki si Satanistul Bibi Padunaki:
    Institutul Geofizic din Alaska anunța: Atenție, Fenomen HAARP vizibil pe cer! ”AURORA BOREALĂ”: HAARP creează strălucirea aerului prin excitarea electronilor din ionosfera Pământului, similar cu modul în care energia solară creează aurorele natural https://www.activenews.ro/images/articole/185457.jpg https://www.activenews.ro/images/articole/185457.jpg Locuitorii din Alaska și vizitatorii ar putea vedea pe cer o strălucire artificială a aerului creată de Programul de cercetare aurorală activă de înaltă frecvență (HAARP) în timpul unei campanii de cercetare de patru zile care începe sâmbătă, a anunțat Institutul Geofizic al Universității Alaska. Oamenii de știință de la Universitatea din Alaska Fairbanks, Universitatea Cornell, Universitatea din Colorado Denver, Universitatea din Florida și Institutul de Tehnologie din Georgia vor efectua o varietate de experimente la situl de cercetare operat de UAF. Experimentele se vor concentra asupra ionosferei, regiunea atmosferei situată între aproximativ 30 și 350 de mile deasupra suprafeței Pământului. Oamenii de știință vor investiga mecanismele ionosferei care cauzează emisiile optice. De asemenea, vor încerca să înțeleagă dacă anumite unde plasmatice – gaz atât de fierbinte încât electronii sunt smulși de pe atomi – amplifică alte unde de frecvență foarte joasă. De asemenea, vor investiga modul în care sateliții pot folosi undele de plasmă din ionosferă pentru detectarea și evitarea coliziunilor. În fiecare zi, strălucirea aerului ar putea fi vizibilă până la 500 de kilometri de la instalația HAARP din Gakona. Situl se află la aproximativ 320 de kilometri nord-est de Anchorage și la 230 de kilometri sud-est de Fairbanks, adică între 300 și 350 de kilometri. HAARP creează strălucirea aerului prin excitarea electronilor din ionosfera Pământului, similar cu modul în care energia solară creează aurorele naturale, cu ajutorul unor impulsuri de transmisie radio de înaltă frecvență, care sunt activate și dezactivate. Instrumentul de cercetare ionosferică al HAARP, o rețea de 180 de antene de înaltă frecvență dispuse pe o suprafață de 33 de acri, poate radia 3,6 megawați în atmosfera superioară și în ionosferă.
    Dacă va fi vizibilă, strălucirea aerului va apărea ca o pată slabă de culoare roșie sau, eventual, verde. Din cauza modului în care funcționează ochiul uman, strălucirea aerului poate fi mai ușor de observat atunci când se privește doar în lateral. HAARP va crea o strălucire a aerului într-un anumit punct de pe cer. Unghiul de vizibilitate pentru oricine dorește să o caute va depinde de distanța față de HAARP.
    Frecvențele de transmisie ale HAARP vor varia, dar vor fi cuprinse între 2,8 și 10 megahertzi. Zilele și orele efective de transmisie sunt foarte variabile în funcție de condițiile ionosferice și/sau geomagnetice în timp real. Informații suplimentare despre campania de cercetare vor fi disponibile pe site-ul HAARP.
    În 2021, Fundația Națională pentru Știință a acordat Institutului de Geofizică UAF o subvenție de 9,3 milioane de dolari pe cinci ani pentru înființarea Observatorului Geofizic Subauroral la HAARP. Observatorul explorează atmosfera superioară a Pământului și mediul geospațial. Subvenția a sprijinit mai multe campanii de cercetare HAARP, inclusiv aceasta. De asemenea, a ajutat la finanțarea revenirii la HAARP a Școlii de vară de aeronomie polară și științe radio, care a găzduit peste 50 de cercetători în luna august. Inițial, Forțele Aeriene au dezvoltat și deținut HAARP, dar au transferat instrumentele de cercetare către UAF în august 2015. UAF operează situl în baza unui acord cu Forțele Aeriene. Piloții care zboară în zona Gulkana sunt rugați să verifice cu Administrația Federală a Aviației pentru detalii privind restricțiile temporare de zbor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *