Prima pagină » Actualitate » Deputatul AUR de Iași, Cristian Ivănuță, despre Planul Simion: „Nu ne permitem să ne jucăm cu viețile și cu viitorul românilor”
Deputatul AUR de Iași, Cristian Ivănuță, despre Planul Simion: „Nu ne permitem să ne jucăm cu viețile și cu viitorul românilor”

Deputatul AUR de Iași, Cristian Ivănuță, despre Planul Simion: „Nu ne permitem să ne jucăm cu viețile și cu viitorul românilor”

23 iul. 2024, 08:40, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Deputatul AUR de Iași, Cristian Ivănuță, susține că Planul Simion este o parte din programul de guvernare al AUR.

„Celor neîncrezători, celor care zâmbesc superior, celor care fac glume pe rețele, le spun doar atât: planul este o parte din programul de guvernare al AUR, iar AUR a pornit în luptă politică, electorală, ca un partid serios.
Nu ne permitem să ne jucăm cu viețile și cu viitorul românilor!
Mai multe detalii despre Planul Simion găsiți pe www.planulsimion.ro”, a transmis deputatul AUR de Iași, Cristian Ivănuță.

Planul Simion

George Simion este primul candidat pentru alegerile prezidențiale care își anunță planul cu care vrea să obțină voturile românilor. După ce și-a lansat candidatura în urmă cu câteva săptămâni, liderul AUR a venit în fața românilor cu primele măsuri din planul său prezidențial.

„Planul Simion” așa cum l-a intitulat, cuprinde un program îndrăzneț prin care George Simion își propune construirea a 100.000 de locuințe pe an pentru români cu prețuri modeste. Cifrele din piață demonstrează viabilitatea unui asemenea plan.

„Ne-au spus unii și alții că nu e posibil să construim case la 35.000 de euro. Este un preț de producție dacă ai terenul la dispoziție și utilitățile. Este un preț realist la 500-600 de euro metru pătrat în condițiile de astăzi, în 2024”, a declarat George Simion în cadrul discursului său.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
23 iulie 2024
23 iulie 2024