Prima pagină » Local » Deputatul AUR Ciprian-Titi Stoica a fost exclus din partid. George Simion a confirmat: „Nu putem tolera”

Deputatul AUR Ciprian-Titi Stoica a fost exclus din partid. George Simion a confirmat: „Nu putem tolera”

07 iun. 2023, 22:00, 5 ,
în Local

Liderul AUR, George Simion, a confirmat, că deputatul Ciprian-Titi Stoica, acuzat că a sunat în noaptea de marți spre miercuri mai mulți deputați de la PSD și PNL și i-a înjurat, a fost exclus din partid.

„Are o problemă cu alcoolul, mulți români suferă de această patimă. Nu face cinste Parlamentului. Da, o să-l excludem, noi alegem de fiecare dată să dăm un exemplu.

E dureros să-ți împuținezi rândurile, dar nu putem tolera. E bine să nu ținem gunoiul din preș. A încălcat statutul parlamentarului AUR. Există o prevedere să nu faci de râs partidul și grupul din care faci parte”, a spus George Simion.

Gheorghe Șoldan: „Aș vrea să-l somez public să vină la tribuna Parlamentului și să își ceară scuze”

Cel care a anunțat ce s-a întâmplat a fost deputatul PSD Gheorghe Șoldan. Acesta a spus în ședința de plen, că deputatul AUR Ciprian-Titi Stoica a sunat noaptea parlamentari social-democrați și liberali pentru a-i înjura și a-i amenința.

„Aș vrea să fac un anunț. Aseară, un coleg de-al nostru din Parlament, dl Ciprian-Titi Stoica, un coleg de la AUR, a sunat mai mulți colegi din grupul PSD foarte târziu, după ora 1 noaptea și a început să ne înjure, să ne amenințe. La primul apel l-am avertizat că o să-l înregistrez, dar dl Titi Stoica a continuat și pentru asta aș vrea să-l somez public să vină la tribuna Parlamentului și să își ceară scuze, fiindcă un asemenea limbaj și comportament nu este demn de un parlamentar al României”, a declarat deputatul PSD, miercuri, în ședința plenului.

Reacție deputatului Stoica

Deputatul Ciprian-Titi Stoica nu a oferit niciun comentariu și a spus la un post de televiziune că nu își amintește să fi sunat colegi noaptea.

„Nu am nimic de comentat pe tema asta, le-am spus clar că ne vedem în instanță”, a declarat deputatul AUR, la Antena 3, despre cei care-l acuză că a sunat parlamentari PSD și PNL să-i înjure.

Stoica a afirmat că este „sigur că nu există” discuția menționată de deputatul PSD pentru că „nu am numărul respectiv în telefon”. Când i s-a spus că discuția a fost înregistrară și că apelul e făcut de pe numărul său, deputatul AUR și-a nuanțat poziția: „Eu nu-mi amintesc să-l fi sunat”.

George Simion a anunțat că nu tolerează comportamente imorale

Încă de la începutul intrării în politică, George Simion, președintele AUR, a anunțat că toți parlamentarii, membrii formațiunii politice trebuie să aibă un comportament moral. Această excludere din partid nu este prima și nici ultima. Liderul formațiunii a subliniat necesitatea contruirii unei conduite parlamentare ireproșabile. De altfel sunt cunoscute live-urile din parlament în care îi sancționează pe parlamentari pentru comportamentul imoral pe care aceștia îl au.

În altă ordine de idei, vă aducem aminte faptul că recent AUR a publicat Programul de Guvernare care conține 15 puncte ce prevăd relansarea economiei, modernizarea infrastructurii, depolitizarea justiției și a administrației publice locale și centrale. Din aceste considerente, recent, George Simion a anunțat că va începe un turneu de promovare a ideilor prinse în program. Președintele AUR a fost recent în Alexandria și urmează să ajungă în Focșani, Buzău, Suceava și Botoșani:

” Tocmai am plecat de la Alexandria unde am prezentat programul de guvernare. Mâine voi fi la Botoșani, vineri la Suceava, sâmbătă la Buzău și Focșani. Avem ce prezenta, avem ce oferi. Îmi pare doar rău când facem noi greșeli de care profită sistemul. Mergem până la capăt!” a explicat George Simion pe o rețea de socializare.

Comentarii
  • De ce nu sunt testati psihologic si verificati daca sunt alcoolici, daca se drogheaza, cei care doresc sa devina parlamentari ?

  • Ar tebui testati toti psihlogic sa-i depisteze pe cei cu probleme de alcool dar si mentale…nu sa ne conduca niste nebuni…

  • Irinel Toma.

    „Există o prevedere să nu faci de râs partidul și grupul din care faci parte”, a spus George Simion.”…asta spune totul in ceea ce priveste acest partid..

  • Asta trebuia consultat psihiatric! Este un schizofrenic periculos!

  • Haoleooo ce fâcuși hauricâ –ai fumat vre-un pliculeț de fericire hauristâ–

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *