Prima pagină » Local » Deputații AUR de Iași, despre Ziua Unirii Principatelor Române: „Familia AUR va veni către Iași, din toată țara” – VIDEO
Deputații AUR de Iași, despre Ziua Unirii Principatelor Române: „Familia AUR va veni către Iași, din toată țara” - VIDEO

Deputații AUR de Iași, despre Ziua Unirii Principatelor Române: „Familia AUR va veni către Iași, din toată țara” – VIDEO

17 ian. 2024, 13:27, 5 ,
BZI.ro, în Local

Pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor Române, reprezentanții AUR de pretutindeni se vor întâlni la Iași pentru a sărbători acest moment important pentru România.

Deputații AUR de Iași, Cristian Ivănuță și Mihail Albișteanu, au discutat la BZI LIVE despre tradiția partidului ținută în fiecare an.

„Familia AUR va veni către Iaşi, din toată ţara. Vom încerca să păstrăm tradiţia, vom merge absolut liniştiţi şi paşnici pe bulevardul Ştefan cel Mare. Multora nu le convine că venim la Iaşi. Nu am văzut pe nimeni de la PNL şi PSD să facă un marş. Nu vrem să huiduim pe nimeni. Vrem să ne facem treaba. Vrem să nu fim obstrucționați, vrem să ne facem deplasarea anuală, să ne bucurăm de această sărbătoare în Piaţa Unirii. Să ne aducem aminte de acest moment şi să nu uităm de data de 5 ianuarie când Alexandru Ioan Cuza a fost ales domn al Moldovei. Altfel nu ar fi existat unirea. Moldova a cedat rolul de capitală şi nu s-a ţinut cont de acest sacrificiu pe care l-a făcut. Moldova nu a primit aproape nimic. Acum este jale cu tot ce înseamnă transport feroviar, pe cale rutieră, aerian, infrastructura medicală, investiţii. Moldova e aruncată, suntem bătaia de joc a guvernanților”, a transmis Mihail Albișteanu, deputat AUR de Iași.

„Mizăm anul acesta pe un număr mai mare. Dorim o mobilizare mult mai mare și sper ca lumea să se adune la Iași. După ce se va încheia momentul va urma un marş către Focşani, unde vom celebra şi acolo această zi importantă”, a conchis deputatul AUR de Iași, Cristian Ivănuță.

Comentarii
  • Mai bine nu veniti , ne-am sarturat de scandalurile voastre.

  • Mai bine nu veniti, ne faceti un bine si noua , ne-am saturat de scandalurile voastre.

  • NU VENITI CU AUR LA IASI

    Vai AUR, NU VENIȚI la Iași din toată țara ! Ne-am pierdut răbdarea cu gunoaiele aurifere locale (și cu Sosoacele din dotare) ca să mai acceptăm și alți măscărici ageamii în pulitichia românească.

  • Voi criminalilor teadatori care comentati mai sus sunteti de la PSD- ciuma rosie – secera si ciocanul,de la Pnl – deareea si ciuma galbena a lui hakuna ma-ti zanzibar,de la Usr – lgbt . Noi ceilalti romani patrioti care iubim cu sfintenie tarisoara noastra Romania ,care vrem democratie nu comunismul nazist al PCR,PNL asteptam familia AUR la Iasi, TRAIASCA OPOZITIA DEMOCRATA CARE SALVEAZA ROMANIA. Voi de mai sus care comentati impotriva AUR pupati-i in ku in genunchi r si sujeti plua lui Chirica si la toate ,,inaltele oficialitati rahat” care vor avea curajul sa vina la Iasi in piata unirii romanilor patrioti. Traiasca Aur ,multumim ca existi! Nu fac parte din niciun partid dar am cel mai mare orgoliu ca sunt roman patriot si imi iubesc tara cu sactificiul vietii mele ,de aceea urasc tradatorii aceste tarisoare sfinte si sustin uciderea acestor criminali.

  • astia trebuie dusi la frizer un pic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *