Prima pagină » Local » Deputații AUR de Iași, Cristian Ivănuță și Mihail Albișteanu, despre creșterea taxelor și impozitelor: „Credeam că mai rău nu se poate, dar s-a dovedit că se poate” – VIDEO
Deputații AUR de Iași, Cristian Ivănuță și Mihail Albișteanu, despre creșterea taxelor și impozitelor: „Credeam că mai rău nu se poate, dar s-a dovedit că se poate” - VIDEO

Deputații AUR de Iași, Cristian Ivănuță și Mihail Albișteanu, despre creșterea taxelor și impozitelor: „Credeam că mai rău nu se poate, dar s-a dovedit că se poate” – VIDEO

26 feb. 2024, 13:20,
în Local

Deputații AUR de Iași, Cristian Ivănuță și Mihail Albișteanu, au discutat la BZI LIVE despre cele mai importante subiecte ale momentului. Parlamentarii au transmis că FMI a impus reguli clare Guvernului României de a crește taxele și impozitele.

„FMI a impus nişte reguli pentru ca această guvernare să contracteze un nou împrumut pentru a acoperi găurile acelor societăţi care se ocupă de asigurări. Când au contat cetăţenii pentru guvern vreodată? Au funcţii pentru care nu au pregătire. Statul român funcţionează cu câţiva oameni care ţin în spate, în rest nu-şi merită locul, îşi iau banii degeaba.
Poporul român trebuie să înţeleagă că suveranitatea îi aparţine, decizia îi aparţine. Atunci când sunt cu ştampila de vot în mână trebuie să o pună undeva, e momentul lui şi decizia lui dacă stă acasă sau dacă vine şi alege pe cineva. Ai responsabilitatea să alegi pe cine crezi că îi va ajuta pe cei din familia ta şi pe tine să o duceţi mai bine”, a menționat deputatul AUR de Iași, Mihail Albișteanu.

Cei doi deputați au precizat că actuala coaliție de guvernare a mai făcut un împrumut pentru a acoperi gaura din buget făcută de firmele de asigurări care au dat faliment.

„Nu văd cum pot scoate cămaşa acum mai ales după toate aceste împrumuturi. FMI le-a zis clar guvernanţilor români, creşteţi taxele, renunţaţi la mărirea pensiilor. FMI a impus condiţii clare: nu mai măriţi pensiile că nu aveţi de unde, măriţi TVA-ul. Toate acestea duc la creşterea taxelor şi impozitelor. Mă gândeam că mai rău nu se poate, dar s-a dovedit că se poate”, a transmis deputatul AUR de Iași, Cristian Ivănuță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *