Prima pagină » National » Deputat PSD, replică halucinantă către o deputată USR chiar de la tribuna Parlamentului României
Deputat PSD, replică halucinantă către o deputată USR chiar de la tribuna Parlamentului României

Deputat PSD, replică halucinantă către o deputată USR chiar de la tribuna Parlamentului României

06 mart. 2023, 23:00,
în National

Deputatul PSD Daniel Suciu, fost ministru al Dezvoltării și actual vicepreședinte al Camerei Deputaților, a avut un schimb de replici cu conotații sexuale chiar de la tribuna Parlamentului României.

Incidentul a avut loc în ședința de luni a Camerei Deputaților, când plenul dezbătea moțiunea simplă împotriva ministrului Marius Budăi. Ședința era condusă chiar de Daniel Suciu.

„Doamna Violeta Alexandru. Și pentru echilibrare, chiar dacă doamna Țoiu mai are un minut, o să compensăm cu minutul de la minorități, știu că femeile se bucură pentru orice minut în plus”, a anunțat Suciu, de la prezidiu.

Deputata USR: „Puteți să vă și luați minutul înapoi și să faceți cu el ce credeți de cuviință”

După mesajul transmis de Violeta Alexandru, Daniel Suciu i-a dat cuvântul deputatei USR Oana Țoiu și a spus că el chiar vorbea serios și a continuat gluma.

„Doamna Țoiu, un minut și 13, plus minutul de la grupul minorităților, aveți două minute și 13 secunde. Eu chiar vorbeam serios”, a spus Daniel Suciu.

În acel moment, deputata a reacționat și i-a transmis lui Daniel Suciu că nu este colega lui de „glumițe de pahar”.

„Puteți să vă și luați minutul înapoi și să faceți cu el ce credeți de cuviință. Vă reamintesc că vin aici în calitate de deputată aleasă în Parlamentul României, nu de colega dumneavostră de glumițe de pahar”, a fost replica deputatei USR.

(Momentul poate fi vizionat la 1:41:50)

Marius Budăi ar fi încercat să abordeze femei noaptea după ce a consumat alcool

Reamimtim că Marius Budăi ar fi încercat să abordeze femei noaptea după ce ar fi consumat alcool la evenimentele importante ale partidului. Surse din PSD au declarat pentru Libertatea că ministrul Muncii ar fi sunat-o pe o deputată la un hotel din Olimp, în august 2022. Apoi, la finalul lunii ianuarie, la un hotel din Sinaia, Budăi ar fi provocat un episod asemănător.

Partidul Social Democrat organizează la începutul fiecărei sesiuni parlamentare o reuniune a deputaților și senatorilor la munte sau la mare. La unele dintre aceste evenimente, Marius Budăi ar fi abordat o colegă care, culmea, venise împreună cu soțul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *