Prima pagină » Local » Depunerea candidaturii pentru Parlamentul României! Membrii organizației PNL Iași sunt la sediul BEJ – UPDATE

Depunerea candidaturii pentru Parlamentul României! Membrii organizației PNL Iași sunt la sediul BEJ – UPDATE

11 oct. 2024, 13:35, 2 ,
în Local

Astăzi, începând cu ora 14.00, are loc depunerea candidaturilor PNL Iași pentru Parlamentul României, la sediul BEJ de pe B-dul Chimiei 1A. Ulterior depunerii candidaturilor, vor avea loc declarații de presă.

Prezenți la depunerea listelor sunt Costel Dolachi, Alexandru Muraru, Luciana Antoci, Marius Dangă, Andrei Cazacu, Romeo Vatră, Daniel Juravle, Marius Pintilie, primar Paşcani, Lucian Rusu, secretar general adjunct al Guvernului, Sorin Afloarei, Constantin Șerban, Mihai Chirica, Radu Ursanu, Marian Grigoraș, Costel Alexe și alți membri PNL.

PNL Iași este primul partid care a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare 2024.

UPDATE 3: Cele mai importante declarații susținute de candidați:

Alexandru Muraru, președinte organizația județeană PNL Iași:

„Am depus astăzi împreună cu echipa noastră listele complete pentru alegerile parlamentare de la 1 decembrie. Mulțumim tuturor celor 63750 de ieșeni care ne-au acordat semnăturile lor. Suntem aici împreună cu această echipă care a început un drum pentru dezvoltarea județului acum câțiva ani, împreună cu președintele CJ Costel Alexe, primarul Mihai Chirica. Avem cea mai bună echipă pe care o poate propune PNL. Oameni integri cu experiență. Pentru noi dezvoltarea Iaşului este cea mai importantă și sacră misiune. Este misiunea pe care o ducem în Parlament. Ne angajăm să începem toate demersurile şi să progresăm cu mutarea penitenciarului din Copou. Sunt convins că toți acești colegi ai mei atât din Senat, cât şi din Camera Deputaților ajutați de CJ şi de primarii noștri vom fi pe locul 1 pentru că alături de programul de guvernare, alături de candidatura lui Nicolae Ciucă suntem convinși că vom câștiga toate alegerile aşa cum am făcut și cum alegerile locale şi europarlamentare”.

Mihai Chirica, primarul municipiului Iași:

„Au mai trecut câteva luni de zile de la prima rundă de alegeri. Este o nouă încercare de a provoca electoratul local pentru a avea mai mulți parlamentari. Dorinţa mea este de a câștiga Nicolae Ciucă. România are nevoie de o reformă reală care trebuie să urmărească în primul rând o reformă administrativă. 2028 să ne găsească cu un pachet de proiecte mult mai mari pentru Moldova”.

Luciana Antoci, inspector școlar general al ISJ Iași:

„Decizia mea de a-mi depune astăzi candidatura are la bază convingerea că pot să fac mai mult pentru Iaşi. Iaşul a devenit o voce relevantă din perspectiva educaţională. În primul rând vorbim despre dotări istorice care au fost atrase pentru Iaşi. Au fost luate în calcul proiecte sociale”.

Lucian Rusu, secretar general adjunct al Guvernului:

„Mă onorează faptul că astăzi deschid lista PNL Iaşi la Senatul României. Sunt ieșean, sunt născut şi format aici. Iaşul m-a învățat ce înseamnă puterea credinței valorile și cuvântul dat. Ceea ce am promis acum 4 ani am şi făcut prin CJ, prin Primăria municipiului Iaşi şi împreună cu întreaga echipă liberală”.

Costel Alexe, președinte CJ Iași:

„Vreau să le mulțumesc celor 110.000 de ieșeni care și-au pus încrederea în mine și în PNL. Mulţumesc pentru sprijinul acordat în toţi acești 4 ani colegilor mei. Suntem astăzi în 2024 cu speranța că putem duce mai departe această poveste. Îi invit pe ieşeni să facă în continuare echipă cu noi. Îi invit pe ieşeni să ducem această strategie de dezvoltare mai departe. Avem nevoie de sprijinul lor pentru a-l vota pe Nicolae Ciucă ca președinte al României. Pe 1 decembrie îi invit pe toți ieşenii să voteze PNL”.

UPDATE 2: PNL-iștii au depus candidaturile.

UPDATE: Candidații au intrat în sediul BEJ pentru a-și depune candidaturile.

Lista candidaților PNL pentru alegerile parlamentare 2024

Camera Deputaților:
1. Alexandru Muraru
2. Sorin Afloarei
3. Sorin Năcuță
4. Luciana Antoci
5. Costel Dolachi
6. Marius Minea
7. Maria Cabalău
8. Adrian Acostoaiei
9. Ioana Dănilă
10. Cosmin Stanciu
11. Florentin Ciobotaru
12. Bogdan Iliescu

Senat:
1. Lucian Rusu, secretar general adjunct al Guvernului
2. Romeo Vatră, directorul Aeroportului Internațional Iași
3. Petronela Nechita

Comentarii
  • Trebuia neaparat un evreu pe primul loc la camera deputatilor?

  • Lumea e satula de PNL si de PSD pana peste cap, de toti astia vechi ce se rotesc la conducere de fiecare data cand sunt alegeri.

    Gata, opriti-va.

    Altii la rand, macar sa vedem ce pot sa faca altii, caci cu astia de acum ne-am lamurit deja ca nu fac nimic pentru oameni, ci doar pentru ei si acolitii lor.

    Iar daca nu fac nimic nici altii noi ce o sa ii voteze lumea si care nu au mai fost la putere, ne-am dat dracu cu totii, suntem in rahat total.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`