Prima pagină » Economic Local » Depistați cu droguri și cuțite asupra lor în zona Copou
Depistați cu droguri și cuțite asupra lor în zona Copou

Depistați cu droguri și cuțite asupra lor în zona Copou

19 dec. 2019, 04:00,
Vlad Alexa, în Economic Local

Tot mai multe persoane sunt surprinse având asupra lor substanțe sau obiecte interzise în timp ce se află pe stradă. În urmă cu două zile, un echipaj de polițiști locali au surprins un grup de persoane care deranja liniștea și ordinea publică în zona străzii Codrescu din Copou. În urma verificării, asupra acestora au fost găsite substanțe care au fost duse pentru analize la laboratorul DIICOT, dar și două cuțite.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului 2 Poliție Locală i-au depistat pe strada Codrescu, pe numiții V.I., V.G., ambii de 43 de ani și B.L.A., de 23 de ani, cu domiciliile în municipiul Iași, iar în urma controlului sumar efectuat asupra sus-numiților s-au găsit un pliculeț cu o substanță vegetală de culoare verde-oliv sub formă de frunze și muguri, un cuțit de vânătoare și un satâr. Produsul vegetal va fi predat lucrătorilor din cadrul DIICOT pentru continuarea cercetărilor”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Numeroase amenzi aplicate pentru deranjarea liniștii publice

De precizat faptul că, în cursul zilei de 17 decembrie, polițiștii locali au intervenit operativ la 40 de sesizări primite prin intermediul Dispeceratului, în urma cărora au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale. Totodată, echipele din cadrul Serviciilor de Ordine Publică, care și-au desfășurat activitatea de menținere a ordinii și liniștii publice în cartierele ieșene, au aplicat 46 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de 5.510 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *