Denise Rifai, vedeta Kanal D, recunoaște că ține o dietă foarte strictă, urmând aceste reguli zi de zi, însă rezultatele se văd cu ochiul liber. Prezentatoarea TV susține că a renunțat complet la anumite alimente, iar cu sarea este foarte atentă. Nu în ultimul rând, Denise Rifai a mai precizat că nu se atinge deloc de carnea reîncălzită.
Fără îndoială, Denise Rifai este una dintre vedetele care se mențin în formă maximă. Însă asta cere sacrificii, unele chiar foarte mari, după cum precizează prezentatoarea TV în vârstă de 37 de ani. Recent, vedeta a dezvăluit la ce a renunțat complet când vine vorba despre alimentație și la ce are mare grijă. Dieta ei este destul de restrictivă, iar regulile sunt urmate zi de zi, deoarece altfel nu ar arăta așa, potrivit LPF.
Denise Rifai ține o dietă foarte strictă
Vedeta de la Kanal D susține că încearcă să mănânce foarte curat, meniul ei fiind compus din legume și carne, pește, dar și un produs lactat pe zi. De asemenea, Denise Rifai se ferește de tot ceea ce ar putea duce la retenție de apă în organism.
„Eu nu pun sare în mâncare absolut deloc. Doar condimentul, de la pui, de exemplu, sau de la pește. Legumele la grătar fără sare, salata fără sare. Condimentul de la carne – acolo nu fac rabat, dar nu pun eu sare extra. Noi, ca femei, nu avem nevoie de sare în plus.
Încerc să nu beau deloc carbogazos, rar beau, o dată pe lună, de regulă când e foarte cald simt nevoia de ceva carbogazos. Și de la acid reținem apă. Apa minerală are sare în ea, e complicat, eu nu consum așa ceva. Apa plată beau”, a declarat Denise Rifai.
Există și un motiv foarte bine întemeiat pentru care Denise Rifai evită să consume băuturi carbogazoase. Și aceasta deoarece resimte imediat pe corpul ei anumite efecte „dizgrațioase”. Vedeta preferă, în schimb, apa plată, ceaiul și limonada, care însă nu conțin zahăr.
Motivul pentru care nu se atinge de carnea reîncălzită
Cât despre mâncarea reîncălzită, mai ales dacă aceasta conține carne, Denise Rifai spune că nu concepe așa ceva. Vedeta este foarte atentă, când vine vorba despre alimentele pe care le bagă în gură, iar când vine vorba de dulce, are și aici câteva reguli bine stabilite.
„În perioada noastră de femei, când suntem mai încărcate așa, atunci mănânc fruct. Fructul este dulcele, este prăjitura. Dar nu în fiecare Sfântă zi pentru că ăla este zahăr, iar vitaminele se găsesc în legume. Eu mănânc foarte multe legume, crude.
Carnea o gătesc, dar n-o mai reîncălzesc niciodată. Nu reîncălzesc mâncarea, mai ales carnea, pentru că elimină toxinele din ea. Exclus așa ceva! Mănânc carne rece. La mâncare sunt foarte atentă. Încerc să fac cât de mult sport pot.
Eu nu am un corp de europeancă, am un corp de arăboaică, cu arderi destul de lente. Dar am grijă foarte mult. Este o strădanie. Nu o fac neapărat să arăt bine, ci ca să am un corp sănătos”, a mai dezvăluit Denise Rifai.
Nu în ultimul rând, amintim că vedeta nu consumă deloc carne de porc, prin prisma religiei sale.