Prima pagină » Cultural » Denise Rifai, o prezență discretă pe Instagram. De ce a renunțat vedeta la emisiunile politice

Denise Rifai, o prezență discretă pe Instagram. De ce a renunțat vedeta la emisiunile politice

13 iun. 2023, 10:23,
BZI.ro, în Cultural

Denise Rifai este o prezență discretă pe Instagram. Frumoasa prezentatoare are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului, dar este discretă când vine vorba de viața privată. Denise Rifai face furori de fiecare dată când apare la pupitrul emisiunii sale, însă a dezvăluit motivul pentru care în ultimii ani s-a reinventat pe plan profesional. Iată de ce a renunțat vedeta la emisiunile politice.

Denise Rifai, o prezență discretă pe Instagram

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Aceasta are o carieră de succes în televiziune și mulți ani a lucrat ca jurnalistă și moderatoare de emisiuni politice. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Denise Rifai este extrem de discretă și se afișează destul de rar la evenimentele mondene.

Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări” evită să vorbească prea mult despre planul amoros. Aceasta a declarat că deocamdată este singură, dar este încrezătoare că își va întâlni jumătatea. Denise Rifai se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta sa și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Pe Instagram, vedeta își surprinde fanii cu fotografii inedite, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Denise Rifai este atentă la fiecare apariție a sa, fiind un model de eleganță și discreție pentru colegii ei de breaslă.

De ce vedeta nu mai dorește să facă emisiuni cu temă politică

Denise Rifai se ocupa în trecut de emisiuni politice, însă de ceva vreme a renunțat în favoarea prezentului proiect de succes, „40 de întrebări” cu Denise Rifai. Trecerea la televiziunea generalistă a ajutat-o pe frumoasa moderatoare să cucerească imediat publicul larg cu invitații emisiunii, care sunt prezentați exact așa cum sunt, indiferent de domeniul de activitate din care provin.

,,Am trecut de la un public de 100-150 de mii de oameni, la un public de un milion, câteva milioane, pentru că asta îți oferă televiziunea generalistă, te ajută să treci de la publicul de nișă, care urmărește politică, care face politică, la marele public. Aceasta e marea mea realizare, că am reușit să ridic și să țin sus atâția ani o emisiune de calitate și iubită de public.

Eu arăt publicului oamenii pe care toată România îi cunoaște, așa cum sunt ei când nu-i vede nimeni. Acești oameni la „40 de întrebări”, noi îi aducem și îi arătăm așa cum sunt ei, fie că sunt politicieni, artiști, sportivi, sau mari personalități ale vieții publice românești, la mine la „40 de întrebări”, ni se arată așa cum sunt ei, când se uită în oglinda lor dimineața și nici ei nu vor să vadă anumite trăsături pe care le au ascunse acolo.”, a declarat frumoasa prezentatoare.

Denise Rifai are o carieră de succes în televiziune și se bucură din plin de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. Vedeta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Denise Rifai este extrem de activă și pe rețelele de socialziatte, unde își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze sexy. Aceasta este atentă la fiecare apariție a sa și încearcă să fie cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *