Prima pagină » Cultural » Denise Rifai, mărturisiri uluitoare despre părinții săi. ,,Eu l-am înfruntat pe tata…”

Denise Rifai, mărturisiri uluitoare despre părinții săi. ,,Eu l-am înfruntat pe tata…”

12 apr. 2023, 10:01,
în Cultural

Denise Rifai a făcut mărturisiri uluitoare despre părinții săi. Celebra prezentatoare și-a deschis recent sufletul și a vorbit despre cei care i-au dat viață, dar mai ales despre educația dură pe care a primit-o în copilărie și adolescență. Dincolo de cariera de succes, Denise Rifai este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Iată cum se înțelege acum prezentatoarea cu părinții săi.

Denise Rifai, mărturisiri uluitoare despre părinții săi

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Frumoasa prezentatoare se bucură din plin de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. La vârsta de 37 de ani, Denise Rifai arată spectaculos și atrage multe priviri la evenimentele mondene. Aceasta se declară o femeie împlinită, chiar dacă nu are un iubit în prezent.

Puține lucruri se știu despre familia vedetei. Denise Rifai este extrem de discretă când vine vorba de părinții săi, pe care îi ține departe de ochii curioșilor. Mama prezentatoarei este româncă, iar tatăl iordanian. Denise Rifai și-a deschis recent sufletul la o emisiune tv și a vorbit despre relația pe care o are cu cei care i-au dat viață. Vedeta a recunoscut că a avut parte de o educație strică, iar de multe ori l-a înfruntat pe tatăl ei pentru că nu îi oferea libertate.

„Cu tata am lucrat şi lucrez foarte mult să înţeleagă că eu funcţionez cu multă libertate. Dacă îmi dă libertate, o să mă întorc înmiit cu tot ceea ce el îşi doreşte de la mine. Tatălui meu i-a fost frică să nu mă pierd în vreun anturaj, să nu îl fac de râs. El îşi dorea să mă vadă la o casă a mea, cu un soţ, protejată cumva de lume, dar asta însemna să rămân în colivie în continuare. Eu vreau să fac ce doresc, în fiecare zi. (…) Nu am acceptat să se apropie de libertatea mea, de oamenii din viaţa mea. De atunci am ştiut că vreau să fiu liberă. Nu aveam voie să am un iubit, tatăl meu îmi spunea că dacă un bărbat vrea să vadă răsăritul cu o femeie trebuie să o ia de nevastă.”, a precizat vedeta tv.

În prezent, Denise Rifai are o relație bună cu părinții săi, însă tatăl ei nu este de acord nici acum că aceasta a ales o carieră în televiziune. Prezentatoarea are doar cuvinte de laudă când vine vorba de părinții ei și nu regretă că a avut parte de o educație dură.

Cum se înțelege vedeta cu tatăl său

Denise Rifai a dezvăluit că a avut parte de unele tensiuni în relația cu tatăl său atunci când ea era adolescentă. Anii au trecut, iar vedeta și-a făcut părinții mândri chiar dacă tatăl ei nu a fost de acord ca fiica sa să devină jurnalistă. În prezent, Denise Rifai se înțelege de minune cu tatăl ei, care o inspiră și o ajută mereu.

„Acum avem o relaţie bună, ne sfătuim reciproc, învăţ şi apreciez fiecare cuvânt de la el, încerc să «fur cât mai mult», pentru că tata, cu bune şi rele, este un om care a trecut prin viaţă şi are multă esenţă. Asta ar trebui să înţelegem toţi despre părinţii noştri, că au încă o dată viaţa noastră. Eu îl preţuiesc mult pe tata, îl respect mult şi îl vreau lângă mine.”, a mărturisit prezentatoarea.

Denise Rifai are doar cuvinte de laudă când vine vorba de părinții ei și nu regretă că a avut parte de o educație strictă. Celebra prezentatoare are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024