Prima pagină » Cancan ultimă oră » Denise Rifai, mărturisiri sincere despre relația cu tatăl său! „Nu fac niciodată niciun compromis”

Denise Rifai, mărturisiri sincere despre relația cu tatăl său! „Nu fac niciodată niciun compromis”

13 mart. 2022, 12:40,
în Cancan ultimă oră

Denise Rifai a cucerit inimile tuturor românilor cu emisiunea pe care o prezintă, „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Prezentatoarea TV are o relație foarte specială cu părinții ei, bazată pe prietenie și egalitate.

În ciuda faptului că a urmat un alt drum în viață decât cel pe care și l-ar fi dorit tatăl ei, cel care i-a dat viață este foarte mândru de realizările fiicei sale.

Denise Rifai  vorbește rar despre viața sa pesonală, însă de fiecare dată își surprinde fanii cu declarațiile sale. Tatăl său este de origine iordaniană, iar mama sa este româncă.

Denise Rifai, despre relația cu tatăl său

Denise Rifai are o relație specială cu tatăl ei. Părintele său are foarte mare încredere în fiica sa din toate punctele de vedere și, de asemenea, prezentatoarea TV recunoaște că vede un mentor în tatăl ei fără de care nu ar mai fi ajuns în stadiul în care se află acum.

„Tata e cel mai mare conservator, dar e tata, îl respect. A fost și este cel mai bun antrenor al meu. Eu cred că el sunt eu. Dacă nu era el, nu cred că aș fi fost această Denise. Când în permanență trebuie să te bați cu cineva care-i puternic și trebuie să-i dovedești nu prin bătaie, ci prin realizările tale, pas cu pas, că tu ești pe drumul cel bun și că tu faci bine tot ce faci.

De la tata am coloana vertebrală. Tata m-a învățat să nu fac niciodată niciun compromis”, a declarat Denise Rifai.

Denise Rifai a urmat altă meserie decât și-ar fi dorit tatăl său

Denise Rifai  poartă un respect deosebit de mare pentru părinții ei. Tatăl prezentatoarei TV și-ar fi dorit ca fiica lui să urmeze o cu totul altă carieră decât și-ar fi dorit el, însă dorința lui Denise Rifai de a deveni jurnalist a fost mai puternică decât orice.

„Tata are încredere în mine și este foarte mândru că pot face față oricărei situații. Tata este foarte sigur pe mine, în tot. A înțeles că eu m-am născut să fac altceva și că lucrurile nu sunt finite. Poate o să ajung să fac și ce-și dorea el, nu se știe.

Noi avem o relație de la egal la egal. Pentru mine, părinții au fost bunicii și tata și mama, deși îmi sunt părinți, îmi sunt prieteni. Suntem comuni, din aceeași generație. Nu mă simt într-o altă generație față de cea a părinților mei”, a mai spus prezentatoarea TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`