Prima pagină » Stiri si curiozitati » Denise Rifai, despre copii. Date biografice despre celebra prezentatoare

Denise Rifai, despre copii. Date biografice despre celebra prezentatoare

13 apr. 2021, 11:30,
în Stiri si curiozitati

Într-un interviu acordat presei, Denise Rifai a vorbit despre copii, familie și despre iubitul ei. Prezentatoarea TV provine dintr-o familie extrem de bogată și nu a dus niciodată lipsă de nimic. Copilăria și-a petrecut-o mult în Iordania, țara de origine a tatălui ei, unde e primit o educație după regulile musulmane.

În cele din urmă, vedeta de televiziune, a ales să fie independentă și să urmeze profesia de jurnalist, chiar dacă nu a fost pe placul tatălui ei.

Denise Rifai, despre copii

Denise Rifai își dorește copii și în momentul de față spune că iubește un bărbat celebru al cărui nume nu își dorește să îl facă public. La un moment dat în presă au apărut informații potrivit cărora ar avea o relație cu fostul fotbalist Gică Popescu și diferiți oameni politici. Părinții acesteia și-au dorit ca până la această vârstă, Denise Rifai, să fie deja căsătorită și să aibă copii. Așa le cere tradiția și chiar așa se vedea și ea la un moment dat. Odată intrată în mrejele televiziunii, lucrurile au luat o cu totul și cu totul altă turnură pentru aceasta.

Perspectivele i s-au schimbat iar viața sa a avut un cu totul și cu totul alt curs.

“Mereu mi-am dorit să am un bărbat al meu și copii. Mă consider o femeie matură, dar departe de a-mi întemeia o familie și de a face copii. Cred că sunt încă departe de acel moment care în mod normal ar fi trebuit să se întâmple.

Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească, cu care să fiu căsătorită, eu cred în această instituție a căsătoriei, și să am nu unul, ci patru copii: trei băieți și o fată. Dar nu a fost să fie.”, declara prezentatoare TV într-un interviu.

Denise Rifai CV

CV-ul jurnalistei Denise Rifai este unul impresionant. A absolvit Academia de Studii Economice din București și Facultatea de Limbi Străine, Secția Engleză – Arabă. Deși a ajuns să fie un jurnalist de succes, nu acesta a fost drumul pe și l-a dorit de la început, drept urmare și facultatea pe care a urmat-o.

Cariera sa a început ca prezentator la un post de radio. Următorul pas a fost la o televiziune online, atunci când un trust mare de presă a cumpărat postul de radio la care lucra.

După această perioadă a ajuns reporter economic la Realitatea TV. La aceeași televiziune a reușit să ajungă moderatoare de știri. Despărțirea de postul Realitatea TV a avut loc după ce jurnalista s-a plâns de faptul că nu a primit din partea conducerii libertatea de care dispunea pe timpul lui Cozmin Gușă.

În prezent moderează emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe KANAL D.

Denise Rifai date biografice

Denise Rifai se trage dintr-o familie cu o situație financiară foarte bună. Despre tatăl jurnalistei se știe că este un om extrem de important în Iordania, de profesie fiind arhitect. În copilărie aceasta a avut tot ce și-a dorit, o bună parte a copilăriei fiind petrecută în țara tatălui său.

„Tatăl meu este iordanian. Este arab, dar cetățean român de o viață. A venit în România și a studiat arhitectura, deci sunt fată de arhitect. Acum asta face în România. E un tip fain, așa, tata. Nu prea vreau să vorbesc așa prea multe despre familia mea. Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică.

Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. La noi, la arabi este o vorbă: „părintele este peste capul tău. Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine.”, spunea Denise Rifai într-un interviu.

În prezent Denise Rifai nu are copii, însă declară că iubește un bărbat puternic, al cărui nume însă nu vrea să îl facă public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *