Prima pagină » Cultural » Denise Rifai, conflict direct cu Realitatea TV. Mărul discordiei este emisiunea „Legile puterii”

Denise Rifai, conflict direct cu Realitatea TV. Mărul discordiei este emisiunea „Legile puterii”

25 apr. 2023, 09:37,
BZI.ro, în Cultural

Denise Rifai, una din cele mai cunoscute jurnaliste din România, are un proces cu greutate cu Realitatea TV. Mărul discordiei este emisiunea „Legile puterii”, pe care actuala vedetă de la Kanal D a moderat-o până în 2020 la postul pentru care a activat timp de nouă ani. Jurnalista susține că formatul îi aparține, fiind chiar înregistrat la OSIM, timp în care cei de la Realitatea doresc să demonstreze contrariul.

Istoria disensiunilor dintre Denise Rifai și fostul trust a debutat în momentul în care prezentatoarea a plecat la Kanal D. Stația care găzduia „Legile puterii” a continuat să difuzeze emisiunea încă doi ani, cu o altă prezentatoare, deși formatul ar fi aparținut integral jurnalistei de origine iordaniană.

Denise Rifai a câștigat procesul în primă instanță, Realitatea TV a făcut apel

Denise Rifai depusese la OSIM actele necesare înregistrării licenței pentru „Legile puterii”. Procesul birocratic a durat până în proximitatea datei când cei de la Kanal D au convins-o pe Denise Rifai să părăsească stația deservită timp de nouă ani. „Achiziția” de la Kanal a debutat pe micile ecrane pentru Dogan Media, iar cei de la Realitatea TV s-au văzut nevoiți să îi găsească o înlocuitoare. A fost desemnată Alexandra Păcuraru, cea care a moderat emisiunea „Legile puterii” timp de doi ani. Același format, același nume, ca cel apartenent lui Denise Rifai.

Între timp, jurnalista a scos actele de la OSIM și a demonstrat în instanță că „Legile puterii” îi este marcă înregistrată. Realitatea TV a modificat valențele emisiunii, schimbându-i numele în “România suverană”. Ulterior, postul de știri a făcut recurs la prima decizie a instanței, termenul următor de judecată fiind pe 6 iunie.

„Până la decizia definitivă a instanței nu pot face niciun fel de declarații!”, a fost reacția lui Denise Rifai, prezentatoarea de la Kanal D. Jurnalista nu a cerut daune celor de la Realitatea TV.

Cum se înțelege vedeta cu tatăl său

Denise Rifai a dezvăluit că a avut parte de unele tensiuni în relația cu tatăl său atunci când ea era adolescentă. Anii au trecut, iar vedeta și-a făcut părinții mândri chiar dacă tatăl ei nu a fost de acord ca fiica sa să devină jurnalistă. În prezent, Denise Rifai se înțelege de minune cu tatăl ei, care o inspiră și o ajută mereu.

„Acum avem o relaţie bună, ne sfătuim reciproc, învăţ şi apreciez fiecare cuvânt de la el, încerc să «fur cât mai mult», pentru că tata, cu bune şi rele, este un om care a trecut prin viaţă şi are multă esenţă. Asta ar trebui să înţelegem toţi despre părinţii noştri, că au încă o dată viaţa noastră. Eu îl preţuiesc mult pe tata, îl respect mult şi îl vreau lângă mine.”, a mărturisit prezentatoarea.

Denise Rifai are doar cuvinte de laudă când vine vorba de părinții ei și nu regretă că a avut parte de o educație strictă. Celebra prezentatoare are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *