Prima pagină » Cultural » Denise Rifai a dezvăluit ce calități ar trebui să aibă viitorul ei soț. Vedeta a fost surprinsă recent la plajă în compania unui artist celebru

Denise Rifai a dezvăluit ce calități ar trebui să aibă viitorul ei soț. Vedeta a fost surprinsă recent la plajă în compania unui artist celebru

14 aug. 2023, 10:13,
în Cultural

Denise Rifai a dezvăluit ce calități ar trebui să aibă viitorul ei soț. Celebra prezentatoare nu este căsătorită și nu are copii, dar își dorește foarte mult o familie. Dincolo de cariera de succes în televiziune, Denise Rifai este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Vedeta a fost surprinsă recent la plajă în compania unui artist celebru.

Denise Rifai a dezvăluit ce calități ar trebui să aibă viitorul ei soț

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Aceasta are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de realizările profesionale deosebite, Denise Rifai este extrem de discretă în privința vieții sale personale.

Aceasta nu a fost căsătoritiă până acum și nu are copii, însă își dorește foarte mult o familie. Recent, prezentatoarea a dezvăluit ce calități apreciază la un bărbat și cum și-ar dori să fie viitorul ei soț.

„Eu chiar cred în dragoste, eu o să mor crezând că există o singură dragoste și e eternă, dragostea crește în intensitate, sper că n-am întâlnit-o până acum. Există oameni în viața mea care mi-au marcat destinul, îmi doresc să întâlnesc această dragoste a vieții mele. Respect căsătoria, mi-aș dori să se întâmple, îmi doresc să apară un bărbat cu care să îmi fac o familie.

Ai nevoie de familie, cred în familie, îmi doresc și aștept să se întâmple. Îmi doresc copii, de mică mi-am dorit copii, viața m-a învățat să o iau așa cum e, nu o să fac copil doar de dragul să am copil. Eu mi-aș dori. Dacă îmi e scris să am, o să am, cu forța nu o să am. Sunt femei care insistă, ele văd că relația nu e ce trebuie, cu toate astea ele fac copil. Mi-aș dori să am un copil din dragoste.”, a declarat vedeta tv.

Vedeta a fost surprinsă la mare în compania unui bărbat celebru din România

Denise Rifai a fost surprinsă recent la plajă alături de Dan Bittman. Cei doi au mai fost văzuți de câteva ori împreună la evenimente mondene, iar mulți au bănuit că aceștia au o relație. Dan Bittman a făcut un gest uluitor și în emisiunea prezentată de Denise Rifai. Artistul i-a dăruit un inel superb, iar vedeta a fost extrem de încântată.

Cei doi au negat că ar avea o relație, însă Denise Rifai a recunoscut că îl apreciază foarte mult pe Dan Bittman.

„M-a surprins gestul, care a fost unul spontan. (nr. i-a dăruit un inel) Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original, iar gestul lui m-a onorat. Foarte faină atitudinea şi iată că, deşi această ediţie a fost difuzată acum mult timp, energia ei încă este prezentă în viaţa noastră, încă se vorbeşte despre acest gest al lui Dan Bittman cu inelul lui.”, a mai precizat celebra prezentatoare.

Denise Rifai își dorește o familie frumoasă și este pregătită să devină mamă. Vedeta a dezvăluit recent ce calități apreciază la un bărbat și este încrezătoare că își va întâlni jumătatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *