Prima pagină » Cancan ultimă oră » Denisa Tănase a fost jefuită, în plină noapte. I-a fost spart magazinul

Denisa Tănase a fost jefuită, în plină noapte. I-a fost spart magazinul

28 apr. 2022, 21:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Denisa Tănase a fost jefuită, în plină noapte, în Polonia. Femeia de afaceri le-a povestit fanilor, pe o rețea socială, toată întâmplarea nefericită. Peste noapte, vedetei i s-a furat multă marfă, înainte cu o zi de marea deschidere a propriului ei magazin, o afacere cu parfumuri.

După cariera muzicală, vedeta s-a reprofilat și s-a îndreptat spre mediul de afaceri, unde lucrează împreună cu soțul ei. Cuplul a cunoscut succesul și în plan imobiliar, având afaceri în Dubai, dar și datorită brandului lor de parfumuri.

Denisa Tănase a fost jefuită, în plină noapte, în Polonia. I-a fost spart magazinul

Vedeta se află în Polonia, alături de sora sa, Raluca Tănase. Acolo, își deschid o nouă locație prin care să-și vândă produsele. După multe nopți nedormite, Denisa și Raluca au lucrat cot la cot cu angajații lor, inclusiv muncă fizică, doar pentru a pregăti totul pentru marea deschidere. Cu o zi înainte, vedeta a primit o veste care a șocat-o. Magazinul mult visat a fost jefuit. Vedeta le-a povestit fanilor întreaga pățanie, pe InstaStory.

Ea spune că de pe rafturi au fost luate aproape toate produsele pe care le pregătiseră pentru viitorii clienți. Astfel că șansa lor de a a avea o deschidere ca la carte stă acum în marfa pe care o au la București, doar că transportul va dura în jur de două zile.

Denisa Tănase: „Sunt curioasă ce mai urmează”

Vedeta spune că li s-a furat foarte multă marfă din locația respectivă, au dispărut mai multe parfumuri, 35 de fonduri de ten, însă urmează să caute o soluție pentru a suplimenta stocurile de marfă.

„Noi am vrut să avem totul pregătit, mai trebuia făcută doar curățenia de dimineață. Între timp, peste noapte, ni s-a furat foarte multă marfă. Aproape toate parfurile expuse pentru testare, 35 de fonduri de ten, de pe raft încă nu știm. Ajungem acolo și vedem dacă ne-a rămas ceva marfă să expunem.

O să ne vină ceva suplimentare de la București, dar asta o să dureze între 24 și 48 de ore. Sunt curioasă ce mai urmează să se întâmple, dar eu sunt pozitivă. S-a întâmplat, trecem peste, găsim soluții, ne vedem de obiectivele noastre și ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic, nu ne putem bloca în chestia asta”, a spus Denisa Tănase pe Instagram.

Vedeta a avut și un mesaj pentru cei care-i critică pe români și care văd România cu ochi răi. Aceasta spune că fapte rele se întâmplă peste tot în lume, nu doar la noi în țară, drept dovadă stă și ultima sa pățanie.

„Vreau doar să vă rog să nu mai comentați despre români și România, că doar în România se fură. Nu, în România nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva”, a mai spus afacerista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *