Prima pagină » Cancan » Denisa Răducu ar fi împlinit 32 de ani. Mama artistei nu și-a revenit nici acum după pierderea suferită

Denisa Răducu ar fi împlinit 32 de ani. Mama artistei nu și-a revenit nici acum după pierderea suferită

14 dec. 2021, 10:54,
în Cancan

Denisa Răducu ar fi împlinit 32 de ani, iar la patru ani de la trecerea în neființă a artistei mama acesteia și-a alinat dorul la mormântul fiicei sale. Geta Dovleac nu își poate reveni nici acum după pierderea suferită și nu trece nici măcar o zi fară ca aceasta să nu meargă la locul de veci.

Mama cântăreței își atinge obrajii de piatra funerară și își varsă amarul în lacrimi.   

Denisa Răducu ar fi împlinit 32 de ani

Pe 13 decembrie, Denisa Răducu ar fi împlinit 32 de ani. Geta Dovleac încă își strigă durerea la mormântul fiicei sale peste moartea căreia nu poate să treacă. Locul de veci este împânzit de flori, icoane, jucării de pluș, coronițe de brad și fotografii cu îndrăgita artistă.

Ultimele clipe din viața artistei au fost tragice. În toată această perioadă, întreaga familie i-a fost alături, în special mama sa. Ieri, (13 decembrie, n.r.) mama Denisei a fost prezentă la mormântul fiicei sale pentru a-și striga durerea. Doamna Geta ar face orice îi stă în putere pentru a mai petrece măcar o clipă în compania Denisei.

Locul de veci al Denisei a devenit loc de pelerinaj

Mormântul pe care Denisa Răducu îl are a devenit loc de pelerinaj pentru fanii pe care i-a avut. Zilnic, toți admiratorii vin la cimitirul din Ștefănești (Vâlcea) să aprindă o lumânare, să aducă flori și să spună câte o rugăciune.

”Mormântul Denisei a devenit loc de pelerinaj. Foarte multe persoane vin să aprindă lumânări și să aducă o floare. Denisa a fost extrem de iubită, lumea se pare că n-a uitat-o”, a declarat, cu mai multă vreme în urmă, un vecin al tatălui Denisei.

Cine a fost Denisa Răducu

Denisa Emilia Răducu s-a născut pe 13 decembrie 1989, în mun. Drăgășani, județul Vâlcea. Prima melodie lansată de aceasta a fost „Dacă pozele ar vorbi“ împreună cu Florin „Pește”.

După mai multe colaborări cu el au urmat colaborări cu Crisian Rizescu, celebra melodie “Vino,Vino” Denisa a mai avut colaborări muzicale alături de Adrian „Copilul Minune”, Nicolae Guţă, Liviu Mititelu, Sorinel „Copilul de Aur”, Sorinel „Pustiu”, Liviu „Pustiu” și Florin „Salam”.

”Eu interpretam muzică populară de copil, pe la serbări şi pe la spectacole locale. Apoi, m-a auzit domnul Florin Peşte cântând şi mi-a propus o colaborare. Aşa am început să înregistrez şi am debutat cu melodia „Dacă poezele ar vorbi”.

Aveam doar 14 ani şi m-a impresionat faptul că veneau la studio interpreţi cunoscuţi de manele, iar acest lucru a cântărit mult în alegerea pe care am făcut-o.

La muzica populară nu am renunţat de fapt niciodată! Cânt în continuare la nunţi şi la petreceri. Am fost remarcată cu manele, care au prins extraordinar la public, şi de aceea toţi mă percep ca aparţinând acestui gen muzical”, mărturisea Denisa într-un interviu mai vechi.

În anul 2017, Denisa Răducu s-a stins din viață după ce a fost diagnosticată cu ciroză hepatică. Ciroza hepatică este o boală cronică a ficatului, caracterizată de o diminuare progresivă a masei lui funcționale rezultând atât din diminunarea cantitățîi de hepatocite, cât și din distrugerea arhitecturii specifice a organului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
17 august 2024
17 august 2024