Prima pagină » Actualitate » Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani

Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani

28 aug. 2024, 08:24,
în Actualitate

Vedetele continuă să se bucure de soarele generos și merg să se bronzeze pe șezlong și să-și etaleze trupurile la malul mării sau pe marginea piscinei. Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie. Fosta iubită a lui Adrian Cristea a mers la o piscină din Capitală și a făcut senzație cu costumul ei de baie roșu.

Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie!

Denisa Nechifor este una dintre cele „fierbinți” prezențe feminine din showbiz. Focoasa brunetă a demonstrat, din nou, că are un trup perfect, păstrat cu mult înot și bronz se menține. Așadar, fosta lui Cristea și-a făcut, din nou, apariția la o piscină din Capitală, acolo unde a atras, ca de fiecare dată priviri.

Vedeta a preferat să vină neînsoțită, dar asta nu înseamnă că s-a simțit singură. Dimpotrivă, bărbații au fost cu ochii pe vedetă, iar ea a fost, ca și în alte dăți, sociabilă.

Denisa a ales pentru ieșirea piscină un costum de baie minuscul,  format din două piese, care îi venea perfect pe formele lucrate, semn că vedeta este foarte atentă la cele mai mici detalii atunci când vine vorba de imaginea sa.

Fosta lui Adrian Cristea a schimbat anul acesta prefixul, și a împlinit 40 de ani, dar dacă ar fi să judecăm doar după felul în care arată, Denisa nu pare să fi trecut de 25 de ani. Frumoasa brunetă bate multe doamne și chiar domnișoare cu trupul ei perfect lucrat, fundulețul bombat și abdomenul cu pătrățele.

Denisa Nechifor a petrecut toată ziua la piscină, acolo unde s-a bronzat pe șezlong, s-a dat cu ulei și a fost, ca de obicei, în centrul atenției. La un moment dat, vedeta s-a încins, așa că a decis să se răcorească în piscină. Și-a aranjat atent părul într-un coc strâns la spate, și-a pus ochelarii de soare pe ochi și s-a îndreptat agale către piscină.

Cum își păstrează fosta iubită a lui Adrian Cristea pentru trupul de invidiat

Denisa Nechifor și Adrian Cristea au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Aceștia au rămas în relații bune, iar pe 9 martie, „prințul” și fosta parteneră de viață s-au afișat împreună, când bruneta și-a serbat ziua de naștere. Denisa a postat imaginile de la petrecere, pe contul de socializare.

La piscină, admiratorii au avut ocazia să-și clătească ochii cu formele Denisei Nechifor. Bruneta și-a etalat trupul pe care, cu siguranță, fetele de acolo l-au invidiat, iar masculilor li s-au scurs ochii după ea.

Denisa Nechifor a încheiat bălăceala și s-a întors la locul ei, pe șezlong, unde a rămas tolănită o vreme. Bruneta în vârstă de 40 de ani arată senzațional deoarece nu a mai pus băutura pe sucuri acidulate de 22 de ani, dar este și o împătimită a sportului. Zilnic aleargă sau înoată, iar la sală merge de trei ori pe săptămână.

Acum, Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie, arătând perfect la vârsta de 40 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *