Prima pagină » Radio » Actualitate » Denisa Manelista, regretată și acum de sora ei, Adelina. Artista ar fi împlinit 33 de ani

Denisa Manelista, regretată și acum de sora ei, Adelina. Artista ar fi împlinit 33 de ani

13 dec. 2022, 12:40,
BZI.ro, în Radio

Denisa Răducu, cunoscută drept Manelista, încă este regretată de sora ei, Adelina, chiar dacă au trecut mai bine de 5 ani de la moartea ei. Artista se afla în apogeul carierei când s-a îmbolnăvit subit și nu a mai putut fi salvată de medici. Moartea Denisei Manelista, care ar fi împlinit 33 de ani, a lăsat un gol imens în sufletele celor dragi.

Denisa Răducu a fost una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică de petrecere din România. Cunoscută drept Denisa Manelista, artista ar fi împlinit, pe 13 decembrie, vârsta de 33 de ani. Dar, în apogeul carierei, Denisa Manelista s-a îmbolnăvit, iar toate eforturile medicilor și ale familiei de a o salva au fost în zadar, artista încetând din viață pe 23 iulie 2017. Acum, Adelina, sora mai mare a cântăreței, a făcut o serie de destăinuiri emoționante, potrivit Fanatik.ro.

Denisa Manelista, regretată și acum de sora ei, Adelina

Denisa Răducu s-a născut în urmă cu 33 de ani, pe 13 decembrie 1989, fiind cel de-al doilea copil al familiei. Adelina, sora ei mai mare, a vorbit recent despre Denisa, despre momentele în care, cu ani în urmă, se distrau și de bucurau de viață împreună, ca două surori.

„Acum plâng și iar plâng, atât mi-a mai rămas de făcut. În alți ani, înainte ca Denisa să se ducă, ne distram de minune. Eram prima care o suna, dacă nu era acasă, și stăteam cu orele la telefon. Și acum îmi vine să o sun, dar…”, a spus, cu vocea gâtuită de emoție, Adelina.

Ziua de 13 decembrie, una care, până acum câțiva ani, era plină de bucurie și veselie, este, acum, pentru Adelina, una dificilă. Sora cântăreței este și acum neconsolată de moartea Denisei Manelista.

„Mi-ar fi plăcut să ajung în România, dar este foarte dificil în această perioadă. Măcar să stau lângă mama, să ne consolăm puțin. Să aprindem împreună o lumânare pentru Denisa”, a mai spus Adelina.

„Lacrimi nu mai am, iar sufletul mi-e bucăți”

Adelina, sora Denisei Manelista, a vorbit și despre traumele pe care moartea cântăreței i le-a provocat. Cu toate acestea, ziua în care Denisa ar fi împlinit 33 de ani va fi marcată, în casa sorei sale din Spania, așa cum se cuvine.

„Voi avea pe masă mâncărurile ei favorite. Apoi, în memoria ei, voi împărți sarmale de post și alte delicatese”, a mai spus Adelina, sora Denisei Manelista.

Oricum, de când sora ei nu mai este printre cei vii, Adelina spuen, cu sinceritate că sufletul ei sângerează.

„Lacrimi nu mai am, iar sufletul mi-e bucăți. Am plâns fără încetare, acum plâng fără să mai vărs lacrimi. Vorbeam zilele trecute, cu soțul, cu fiicele noastre despre Denisa. Ei știu că, în perioada asta, sunt mai dificilă. Acum, și vara, în ziua în care a murit”, a mai povestit Adelina.

Denisa Răducu a murit în urmă cu mai bine de 5 ani

Denisa Răducu a murit în urma unei boli necruțătoare, un cancer agresiv la ficat. Din păcate, toate eforturile făcute de medici, de familie, indiferent de tratamentele pe care le-a suportat cu stoicism, au fost fără folos. Astfel, Denisa Răducu s-a stins din viață vegheată de mama și de sora ei, în apartamentul pe care îl deținea în București.

„Știam că va muri, și atunci, o văzusem cum se simte, știam cât suferă și cum suferă. A murit rostindu-mi numele. Vă dați seama ce înseamnă pentru mine acea amintire? Să o auzi cum își dă ultima suflare rostind «Ade»?”, a mai spus, Adelina, sora Denisei Manelista.

Comentarii
  • Lasati-o nenorocitilor sa-si doarma somnul de veci, toata ziua buna-ziua , ce facea , cum facea si ce traia Denisa si alte tampenii ale mintilor voastre mizerabile si tampite ! NU am ascultat-o niciodata , nu-mi plac manelele , dar a fost si ea un suflet si trebuie lasata sa-si traiasca somnul de veci in liniste si respect, nu veniti voi zilinic gunoaielor mizerabile , cu prostii inventate despre o fiinta care a murit !

  • Foamea sclavului si frica de stapan lau facut sa uite de Dumnezeu. Nu e o problema, isi va aduce aminte dureros de repede. Tu care ai scris, si voi care scrieti, cand nu o sa mai puteti scrie sa nu va intrebati de ce. Pace voua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *