Prima pagină » Cancan » Denisa Filcea, soția lui Flick, ieșire nervoasă pe rețelele de socializare. “De mâine iar vă înjurați!”

Denisa Filcea, soția lui Flick, ieșire nervoasă pe rețelele de socializare. “De mâine iar vă înjurați!”

02 dec. 2021, 10:16,
BZI.ro, în Cancan

Denisa Filcea a avut o ieșire nervoasă pe rețelele de socializare, ieri de Ziua Națională. Soția lui Flick nu-i înțelege deloc pe cei care postează mesaje frumoase și laudative la adresa țării, însă a doua zi se înjură pe unde apucă și se plâng de toate condițiile existente în patrie.

Tânăra spune că este sătulă de cei care se declară pe rețelele sociale mândri că sunt români, în condițiile în care, în restul anului, vorbesc urât despre țară.

Soția lui Flick reacție neașteptată de Ziua Națională

Denisa Filcea susține că ziua de 1 Decembrie este pentru ea cea mai amuzantă zi din mediul online, distrând-o enorm mesajele pe care le postează prietenii virtuali.

“Astăzi pentru mine este cea mai amuzantă zi din mediul online, astăzi toți sunteți mândri că sunteți români, că sunteți mândri de țara noastră, de românii noștri, de tot ce înseamnă România. De mâine iar vă înjurați unii pe alții peste tot pe unde aveți ocazia. Pe orice subiect posibil. De mâine iar vă plângeți de tot ce înseamnă România. Asta înseamnă să fii român. Felicitări!”, a declarat Denisa Filcea pe pagina sa persoanală de socializare

Denisa și Sebastian Filcea sau Flick Domnul Rimă formează un cuplu de la începutul pandemiei. În primele luni, din cauza restricțiilor impuse, se vedeau doar online și își consumau relația doar la distanță.

Pe măsură ce lunile au trecut și sentimentele s-au intensificat cei doi au hotărât să treacă la pasul următor. S-au căsătorit civil în Grecia iar la scurt timp, s-au cununat și în fața lui Dumnezeu.

Cine este Denisa Filcea

Denisa Filcea este originară din Oradea. Soția lui Flick a participat la mai multe concursuri de frumuseţe, dintre care Miss Planet 2019, dar şi Miss Balkan 2017-2018. Denisa a absolvit facultatea de matematică, dar a făcut și modulul pedagogic pentru a putea lucra cu copii. Aceasta deține o școală de dezvoltare personală pentru copii cu vârste între 4 și 14 ani.

Denisa are aproape 300.000 de urmăritori pe Instagram însă nu toți știu că frumusețea cu care se laudă acum nevasta lui Flick Domnul Rimă nu este chiar 100% naturală. Denisa, deși a participat în tinerețe la mai multe concursuri de miss, era nemulțumită de felul în care arată așa că a apelat la esteticieni.

Andrei Sebastian Filcea sau Flick Domnul Rimă, așa cum îl știe toată lumea este în vârstă de 38 de ani și s-a născut la Câmpina și până la sfârșitul liceului a locuit în localitatea prahoveană.

Porecla de Flick i se trage din clasa a doua, când un coleg i-a spus Flick pornind de la numele lui de familie. Și porecla a purtat-o până în 2005 când a intrat la Academia de Studii Economice din Bucruești.

După ce a terminat facultatea, Flick a fost contabil timp de 2 ani. DJ-la Radio ZU a devenit în urmă cu 12 ani când a fost remarcat de Mihai Morar. Acesta din urmă a văzut glumițele și poezioarele pe care Flick le scria pe blogul lui și de atunci a lucrat la Radiuo Zu până în acest an când a decis să întrerupă colaborarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *