Prima pagină » Cancan ultimă oră » Denisa Filcea, probleme de sănătate în timpul sarcinii. Cu ce afecțiuni se confruntă soția lui Flick

Denisa Filcea, probleme de sănătate în timpul sarcinii. Cu ce afecțiuni se confruntă soția lui Flick

18 mai 2022, 21:30,
în Cancan ultimă oră

Denisa Filcea trece printr-o perioadă dificilă. Soția lui Flick se confruntă cu probleme de sănătate în timpul sarcinii. Frumoasa brunetă își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei, iar de această dată le-a mărturisit urmăritorilor săi că nu se simte deloc bine, însă speră să se recupereze cât mai repede.

Denisa Filcea va deveni mămică pentru prima dată peste câteva lui, însă soția lui Flick se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Vedeta își ține fanii la curent cu toate momentele, atât frumoase, cât și mai puțin plăcute din viața ei. De această dată le-a mărturisit urmăritorilor săi că starea ei de sănătate nu este deloc bună.

Denisa Filcea, probleme de sănătate

Denisa Filcea se bucură de o comunitate destul de numeroasă în mediul online, iar frumoasa brunetă le-a mărturisit fanilor ei că a răcit în această perioadă călduroasă, însă speră să se recupereze cât mai repede deoarece are câteva evenimente importante la care trebuie să fie prezentă.

„Ca în fiecare an, și anul acesta în primele zile de mari călduri, eu am răcit. Știu că sunt femei cărora le-au spus medicul să nu au voie să consume ceai în timpul sarcinii, eu beau”, a declarat Denisa Filcea pe rețelele de socializare.

Denisa Filcea și Flick au împlinit 2 ani de relație

Denisa Filcea și soțul ei, Flick, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi au împlinit recent doi ani de când s-au cunoscut. Cei doi vor avea împreună un copil, însă aceștia nu au precizat încă sexul bebelușului deoarece au mărturisit că vor păstra acest moment pentru ei, însă dacă vor simți, o vor face și în mediul online.

Denisa Filcea și partenerul ei de viață, Flick, sunt destul de discreți cu evenimentele importante din viața lor, iar cei doi vor să-și țină viața personală departe de lumina refectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *