Prima pagină » Cancan ultimă oră » Denisa Filcea, îngrijorată teribil pentru familia ei din Ucraina: „Se uită pe geam văd tancuri”

Denisa Filcea, îngrijorată teribil pentru familia ei din Ucraina: „Se uită pe geam văd tancuri”

25 feb. 2022, 18:03,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Denisa Filcea traversează o perioadă extrem de grea încă de ieri, de când Rusia a început războiul de cucerire în Ucraina. Soția lui Flick are o parte din familie chiar în țara atacată în aceste momente, astfel că în orice moment se gândește dacă sunt bine, dar și dacă vor scăpa cu viață din teroarea pe care o trăiesc.

Sunt clipe de groază și panică la cote maxime în Ucraina, încă de ieri dimineață, de când trupele militare ruse au atacat. Ei bine însă, nici la noi în țară lucrurile nu merg roz, asta fiindcă ceea ce se întâmplă afectează pe toată lumea, dar mai ales pe cei care au rude sau apropiați în țara unde se desfășoară războiul, cum este Denisa Filcea sau Cristina Șișcanu.

Denisa Filcea, îngrijorată teribil pentru familia ei din Ucraina

Recent, Denisa Filcea le-a povestit fanilor că nu este deloc bine de ieri, iar ceea ce se întâmplă în aceste moemnte între Rusia și Ucraina este de-a dreptul devastator. Fără a ezita vreun moment, aceasta a împărtășit cu marea ei comunitate că o parte din familia ei, „pe care și-a ales-o”, este în țara bombardată de rachete și arme în momentul de față.
Din fericire, nu este vorba de părinții ei sau rude de gradul 1, ci de cunoștințe, prieteni și persoane prin alianță, cu care a ajuns să aibă o relație extrem de apropaită în urma numeroaselor ei vizite în Ucraina.

Cu toate astea, Denisa Filcea este extrem de îngrijorată și își dorește ca toți cei de acolo să treacă cu bine peste aceste clipe de teroare.

„În timp ce restul lumii caută senzaționalul și profită de situație să își mai dea cu părerea, o parte din familia mea, pe care eu mi-am ales-o, dacă se uită pe geam văd tancuri și se gândesc dacă și cum să iasă din casă pentru a ajunge la un buncăr unde sunt alți membrii ai familiei lor. Nu e nimic senzațional în asta!”, a scris Denisa Filcea pe pagina ei de Instagram.

Situația din Ucraina este alarmantă

Încă de ieri, de la primele ore ale dimineții, în Ucraina s-a dat starea de alertă, asta după ce trupele armate ruse au invadat țara. Numeroase familii au fost destrămate, fiecare fugind din fața armelor, rachetelor și a elicopterelor.

De asemenea, din nefericire, mii de persoane au murit până în aceste momente, situația fiind cu adevărat devastatoare pentru toată lumea, inclusiv pentru România, țara vecină, care suferă după cei dragi rămași în Ucraina, cât și pentru ceea ce se petrece cu populația de acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *