Prima pagină » Cultural » Denisa Filcea, fotografii de senzație pe rețelele de socializare. Soția lui Flick a declanșat un val de reacții

Denisa Filcea, fotografii de senzație pe rețelele de socializare. Soția lui Flick a declanșat un val de reacții

18 aug. 2023, 10:33,
în Cultural

Denisa Filcea a postat câteva fotografii de senzație pe rețelele de socializare. Focoasa șatenă se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii îndrăznețe. Soția lui Flick a declanșat un val de reacții.

Denisa Filcea, fotografii de senzație pe rețelele de socializare

La vârsta de 30 de ani, Denisa Filcea, soția lui Flick, se declară o femeie împlinită pe plan personal și profesional. Aceasta are un mariaj fericit și o fetiță superbă cu care se mândrește. Recent, Denisa Filcea și-a surprins fanii din mediul online cu câteva fotografii incendiare, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Unii au avut doar cuvinte de laudă pentru soția lui Flick, pe când alții au fost de părere că șatena se afișează în ipostaze mult prea îndrăznețe.

„Către femeile (și bărbații) care s-au simțit sau se vor simți ofensate de această fotografie: Știm că în esență nu neapărat sânii, goliciunea sau senzualitatea vă deranjează, ci mai degrabă curajul. Curajul și încrederea.Nu este vorba despre vulgaritate. (O femeie care zâmbește cu un copil în brațe, lângă un bărbat fericit, nu are cum să transmită vulgaritate) Este vorba despre ceea ce vă lipsește vouă și face să iasă din voi răutatea.”, a transmis soția lui Flick.

Cu toate acestea, Denisa Filcea nu ține cont de criticile celor din jur și se bucură din plin de celebritate. Vedeta a postat un mesaj emoționant la împlinirea vârstei de 30 de ani.

„Nu știu când, dar au trecut 30 de ani de când mi-am început călătoria pe Pământ. Am trăit multe, am învățat multe, am cerut multe și am primit multe. Am auzit în clasa a noua citatul “be the change you wanna see in the world” (nr. fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume) așa că am făcut tot ce am putut și am devenit un om exact așa cum mi-am dorit să devin.

Viața nu e grea, nu e usoara, e exact așa cum noi vrem să fie! Asta pot să vă spun că am învățat în acești minunați 30 de ani de viață. Make a wish, write a plan and let it fucking happen (nr. Pune-ți o dorință, scrie un plan și lasă să se întâmple). Thank you, God! Sunt recunoscătoare!”, a scris vedeta pe Instagram.

Ce spune soția lui Flick despre a doua sarcină

Denisa Filcea și soțul ei au o fetiță superbă și se bucură din plin de rolul de părinți. Cei doi reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și radiază de fericire împreună. Recent, soția lui Flick a dezvăluit dacă își mai dorește sau nu să devină mamă pentru a doua oară.

,,De când cu Eva nu ne-am mai făcut planuri pe termen lung din punctul acesta de vedere, ne bucurăm efectiv de fiecare clipă cu ea și, când o fi momentul, știe barza unde stăm.”, a declarat vedeta.

Flick are doar cuvinte de laudă pentru soția sa și se declară un bărbat împlinit. Denisa Filcea se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Recent, vedeta s-a pozat în ipostaze provocatoate și a declarat un val de reacții în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024