Prima pagină » Cancan ultimă oră » Denisa Dedu, pictorial incediar: „Este o adevărată stare de spirit!”

Denisa Dedu, pictorial incediar: „Este o adevărată stare de spirit!”

10 nov. 2021, 16:11,
în Cancan ultimă oră

Portarul naționalei de handbal feminin a României, dar și al Rapidului, Denisa Dedu, a realizat un pictorial incendiar, iar o parte dintre poe au ajuns pe rețelele de socializare. Denisa este însrcinată și de-abia așteaptă să devină mămică.

„A fi însărcinată înseamnă de fapt o adevărată stare de spirit!”, a transmis Denis Dedu pe Instagram.

Handbalista a acceptat cererea în căsătorie a jucătorului de la HC Dobrogea Sud Constanța, Ciprian Șandru, alături de care formează un cuplu de aproximativ doi ani.

„Suntem fericiți si recunoscători pentru această binecuvântare!”, a mai scris Denisa Dedu, pe Instagram.

Denisa Dedu

Deoarece urmează să devină mămică, Denisa, care a fost eroina României în meciul contra Rusiei, din 2016, va rata prezența la Campionatul Mondial din Spania, care se va desfășura în perioada 1-19 decembrie 2021.

Echipa de handbal feminin a României au fost plasate în urna a doua valorică la Campionatul Mondial din Spania, alături de Muntenegru, Ungaria, Suedia, Serbia, Austria și primele două calificate din Asia, nedesemnate încă. Competiția este programată între 1 și 19 decembrie 2021.

„O perioadă voi fi în afara terenului de handbal pentru a-mi îndeplini un alt vis, acela de a deveni mamă! Suntem fericiți si recunoscători pentru această binecuvântare!”, a scris, recent, pe pagina ei de Instagram fosta portăriță de la CSM București, în prezent la Rapid București.

Denisa Dedu inasrcinata

Denisa Dedu: Vârstă, înălțime, greutate

Denisa Dedu s-a născut pe 27 septembrie 1994, la Brașov. Handbalista în vârstă de 27 de ani, are 1.82 m înălțime, 71 kg greutate și a învățat la Liceul de Informatică „Grigore Moisil”, din Brașov.

De handbal s-a apucat la vârsta de 13 ani,când a mers după fratele ei mai mare, Alex, care joacă și el în prima ligă. Denisa a jucat prima dată ca inter, pentru că era înaltă, dar a trecut repede în poartă.

Denisa a făcut parte din loturile de junioare, tineret şi acum la senioare.

La vârsta de 16 ani, antrenoarea Mariana Târcă a debutat-o în Liga Națională, iar un an mai târziu a fost selectată de Radu Voina în lotul pentru Mondialul din Brazilia, din 2011.

Denisa Dedu

Are legătură Denisa Dedu cu Alexandru Dedu?

Nu de puține ori Denisa Dedu a fost întrebată ce legătură există între ea și Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal.

„Pe tata îl cheamă Alexandru Dedu“ este replica pe care o dă handbalista și cu care crează și mai mare confuzie. Și chiar dacă nu minte, pe tatăl ei chiar chemându-l Alexandru, acesta nu are nici olegătură cu fostul mare handbalist Alexandru Dedu.

Alexandru Dedu are un fiu, Călin, tot handbalist, care din luna iulie s-a transferat la campioana României, Dinamo București.

Alexandru Dedu a fost handbalist și a evolaut în echipa de handbal a României care a ocupat locul opt la Barcelona 1992. Acesta are mai multe prezențe la Campionatele Mondiale și Europene de handbal masculin.

În carieră, Alexandru Deu a câștigat de trei ori Liga Campionilor EHF și de două ori Supercupa Europei.

Din 10 februarie 2014, Alexandru Dedu este președintele Federației Române de Handbal.

Deniosa Dedu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`