Prima pagină » Cancan » Denisa Coțolan și Iancu Sterp și-au pus fanii pe jar! Imaginea care le-a topit inimile urmăritorilor

Denisa Coțolan și Iancu Sterp și-au pus fanii pe jar! Imaginea care le-a topit inimile urmăritorilor

20 iun. 2024, 12:26,
BZI.ro, în Cancan

Denisa Coțolan și Iancu Sterp sunt unul dintre cuplurile cele mai iubite și respectate din România. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și sunt mai fericiți ca niciodată. De la început, au captat atenția publicului datorită carismei și sincerității lor cu fiecare apariție.

Fanii îi susțin neîncetat și speră să îi vadă în curând fondând o familie. Recent, un detaliu surprinzător a atras atenția tuturor.

Denisa Coțolan și Iancu Sterp și-au pus fanii pe jar

Este evident că Iancu Sterp și Denisa Coțolan sunt profund îndrăgostiți. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt pe cale să înceapă un nou capitol important în viața lor, deoarece se pregătesc pentru căsătorie. Între timp, ei rămân foarte activi pe platformele de socializare, unde se bucură de admirația și aprecierea urmăritorilor lor.

Recent, oamenii s-au agitat după ce Denisa Coțolan a postat o fotografie cu Iancu Sterp în care păreau foarte fericiți. Un internaut i-a surprins întrebând dacă aceasta este una dintre pozele prin care află sexul copilului, sugerând o posibilă sarcină. Este de remarcat faptul că nici Iancu Sterp, nici Denisa Coțolan nu au răspuns la această întrebare și nu au făcut niciun comentariu în acest sens.

„Asta e poza de aia după ce ai aflat ce va fi, băiat sau fetiță?”, a fost mesajul transmis de unul dintre internauți.

Denisa Coțolan și Iancu Sterp așteaptă cu nerăbdare să își unească destinele

Denisa Coțolan și Iancu Sterp se află într-o perioadă extrem de fericită din viața lor, în așteptarea momentului când își vor uni destinele. Pregătirile pentru eveniment sunt în plină desfășurare, iar membrii familiei i-au fost alături în această perioadă. Ileana Sterp a împărtășit pe rețelele de socializare că i-a sprijinit pe cei doi în alegerea meniului pentru nuntă. Ea crede că va fi o seară de neuitat atât pentru cuplu, cât și pentru toți invitații lor.

„Am fost să degustăm mâncarea pentru nunta lui Iancu și a Denisei, care va fi anul acesta și abia așteptăm. Nu-mi vine să cred că Iancu se căsătorește, adică pe bune? Iancu, fiind cel mai mic dintre noi și pe care întotdeauna l-am văzut băiatul ăla mic, frățiorul ăla mai mic… greu de crezut că anii au trecut și că anul acesta o să aibă și el nunta.

Ne bucurăm extrem de mult că și-a găsit o fată atât de minunată ca Denisa pe care o iubim și sunt sigură că Iancu a făcut alegerea cea mai potrivită, chiar este o fată extraordinară.

M-a rugat să vin și eu la degustat, pentru că ea a venit cu mama ei și cu mama mea, cu soacra ei și atunci cred că avea și de o părere mai tânără.

M-am bucurat să pot să-i fiu de ajutor, cred că am făcut alegerile bune referitoare la mâncare. Mi se pare că nu putem alege un restaurant mai bun. (…)”,  a spus Ileana Sterp în mediul online.

Recent, Denisa Coțolan și Iancu Sterp și-au pus fanii pe jar cu imagine postată pe conturile de socializare, iar comentariile nu au încetat să apară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
18 iulie 2024
18 iulie 2024