Prima pagină » Cancan » Denisa Coțolan îi duce dorul lui Iancu Sterp. Cum a surprins-o Getuța Sterp de Ziua Îndrăgostiților

Denisa Coțolan îi duce dorul lui Iancu Sterp. Cum a surprins-o Getuța Sterp de Ziua Îndrăgostiților

16 feb. 2024, 11:32,
BZI.ro, în Cancan

Denisa Coțolan îi duce dorul logodnicului ei, Iancu Sterp, care se află plecat de mai bine de cinci săptămâni în Republica Dominicană. În timpul în care luptătorul se află la Survivor, tânăra încearcă să-și ocupe timpul cu diverse activități. De Ziua Îndrăgostiților, Denisa Coțolan a avut parte de o surpriză plăcută din parte viitoarei ei cumnate, Getuța Sterp.

Denisa Coțolan îi duce dorul lui Iancu Sterp

Denisa Coțolan a rămas singură în țară după ce Iancu Sterp, logodnicul ei, a plecat peste Ocean pentru a participa la Survivor. Tânăra încearcă să își ocupe timpul cu diferite activități pentru a nu se mai gândi la cât de greu îi este fără iubitul său.

Însă, Getuța Sterp și soțul ei i-au făcut Denisei Coțolan un cadou la care nimeni nu s-ar fi așteptat, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Pe 14 februarie, o parte din familia lui Iancu a avut grijă să o surprindă pe Denisa cu un cadou superb care să îi mai aline dorul.

Denisa Coțolan este apropiată de familia iubitului său și se înțelege extrem de bine cu ei, mai ales cu Getuța, care a petrecut mai mult timp alături de viitoare ei cumnată. Aceasta i-a fost sprijin Denisei când Iancu a plecat din țară și a încercat să o ajute să mai uite de faptul că logodnicul său este la mii de kilometri distanță de ea.

Astfel, Getuța și soțul ei au făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat, mai exact i-au trimis Denisei un buchet superb de flori cu scopul de a-i mai alina dorul de Iancu. Aceasta nu s-a putut abține și a împărtășit totul cu fanii ei din mediul online.

„@getasterp și @sebastian.craciunescu au avut grijă să nu îi simt lipsa lui Iancu!”, a fost mesajul pe care Denisa Coțolan l-a postat pe contul ei de Instagram.

Getuța a fost foarte fericită pentru că i-a adus zâmbetul pe buze viitoarei sale cumnate așa că a redistribuit postarea făcută de Denisa, însoțită de o urare.

„Meriți toată dragostea”, a fost reacția Getuței Sterp.

Ce o consolează pe Denisa Coțolan în lipsa iubitului ei

Decizia lui Iancu Sterp de a pleca departe de România pentru un show TV a întristat-o pe logodnica sa. Denisa mai are momente când simte că nu mai poate de dor, însă se consolează că îl poate vedea pe iubitul ei la televizor. Aceasta nu se ferește să spună public aceste lucruri, așa cum s-a întâmplat și recent.

„Așa sunt eu înainte de începerea emisiunii. Mă bucur că îl văd pe scumpul meu, dar în același timp mă doare sufletul de dor”, a fost mesajul transmis de Denisa Coțolan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
26 iulie 2024
26 iulie 2024