Prima pagină » Radio » Actualitate » Denis Ștefan și bebelușa Cristina au împlinit 10 ani de la căsătorie. Cum s-au cunoscut cei doi

Denis Ștefan și bebelușa Cristina au împlinit 10 ani de la căsătorie. Cum s-au cunoscut cei doi

26 iul. 2023, 13:16,
în Radio

Denis Ștefan și bebelușa Cristina au aniversat 10 ani de la căsătorie și au marcat evenimentul așa cum se cuvine. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 17 ani, pe când bruneta era la liceu, dar flacăra iubirii s-a aprins abia în 2012. La acea vreme, Denis Ștefan încă era căsătorit, însă dragostea pentru Cristina a fost mult prea mare.

Denis Ștefan și soția lui, Cristina, au marcat 10 ani de mariaj! Iar într-o astfel de zi specială, cei doi nu au ezitat să-și exprime în mod public dragostea unul pentru celălalt. Și cum altfel, decât prin niște declarații absolut emoționante!

Denis Ștefan și bebelușa Cristina au împlinit 10 ani de la căsătorie

Fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, care arată ca o puștoaică, deși are doi copii, a dat din casă și a spus cum e să te căsătorești la numai 22 de ani! Flacăra iubirii între cei doi s-a aprins pe vremea când actorul încă era căsătorit cu Iuliana, de care a divorțat după un mariaj de opt ani, în primăvara lui 2013. Potrivit declarațiilor Cristinei, cei doi s-au întâlnit în 2012 la un festival medieval, unde au jucat împreună.

Însă bebelușa de la „Cronica Cârcotașilor” îl știa pe actor de mai demult, când ea era în clasa a IX-a la liceu. La un moment dat, pe când Cristina avea doar 15 ani, mama ei, care lucra în showbiz, i-a făcut cunoștință cu Ștefan. Ani mai târziu, cei doi s-au reîntâlnit și s-a lăsat cu scântei.

Pe atunci, ea avea 21 de ani, iar el 36 de ani, însă diferența de vârstă nu a fost un impediment în calea iubirii lor. El a făcut primul pas și, câteva luni mai târziu, actorul a cerut-o în căsătorie pe bebelușa Cristina, care a devenit mamă pentru prima oară la scurt timp după cununia celor doi din 2013.

Ce mesaje și-au transmis Cristina și Denis Ștefan

Acum, la 10 ani de la nuntă, își poartă aceeași dragoste pură unul pentru celălalt și nu se sfiesc să o arate întregii lumi. Cea mai bună dovadă o reprezintă postările emoționante făcute de cei doi pe rețelele de socializare.

„10 ani de căsătorie astăzi! Ai zice că e o nebunie să te căsătorești la 22 de ani… Pentru mine a fost și este cea mai frumoasă nebunie… Să iubești, să fii iubit, să ai răbdare, să te cerți, să te împaci, să construiești cu el, să nu îl plictisești, să ai pasiuni comune, să te respecte și să îl respecți… Nimic nu e perfect, iubirea însă poate fi. Încercați! Te iubesc! denis.stefan.oficial”, a fost mesajul fostei bebelușe.

Cum era de așteptat, actorul a venit și el cu o declarație minunată pentru draga sa soție, care i-a dăruit două fetițe superbe, pe Delia și Dominique.

„Azi, 10 ani de căsătorie. Câte lucruri vreau să-i spun soției mele… avem un munte de amintiri frumoase, strânse în acești 10 ani și două realizări extraordinare, pe care le tot vedeți cum cresc și se fac mari: Delia și Domy❤️❤️❤️

Dar să începem cu un pahar de vin și să vedem unde ne duce discuția😜 Iubiți-vă!”, a fost mesajul lui Denis Ștefan.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *