Prima pagină » Cultural » Denis Roabeș are o iubită superbă. Artistul a cerut-o în căsătorie pe femeia care i-a cucerit inima

Denis Roabeș are o iubită superbă. Artistul a cerut-o în căsătorie pe femeia care i-a cucerit inima

14 nov. 2022, 10:00,
în Cultural

Denis Roabeș are o iubită superbă și se declară un bărbat împlinit. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenera sa și are planuri mărețe de viitor. Dincolo de succesul impresionant în muzică, Denis Roabeș radiază de fericire alături de Bianca, logodnica sa. Artistul a cerut-o în căsătorie pe femeia care i-a cucerit inima.

Denis Roabeș are o iubită superbă

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, se bucură din plin de viață la vârsta marilor împliniri. Îndrăgitul cântăreț face furori de fiecare dată când apare pe scenă și este extrem de apreciat de publicul autohton. Acesta are o carieră de succes, iar în viața privată este mai fericit ca oricând.

Denis Roabeș trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Binaca, tânăra care i-a cucerit inima în urmă cu cinci ani în urmă. Artistul are planuri mărețe de viitor și își dorește să se căsătorească. Cântărețul a dezvăluit cum a cunoscut-o pe logodnica sa.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire.

După concert am zis să mai stăm de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie, pentru că era singura chestie deschisă. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: «Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă». Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai. Pentru noi, următorul an era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă.”, a declarat acesta.

În prezent, Denis Roabeș se dedică muzicii, iar în viața personală are planuri de căsătorie. Artistul își dorește o familie frumoasă alături de Bianca, iubita sa.

Și celebrul artist Dima Trofim se mândrește cu partenera lui de viață și se bucură din plin de rolul de tătic. Răsfățată de iubit este și Anda Adam, care nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre în spațiul public alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

Ce spune celebrul cântăreț despre logodnica sa

Denis Roabeș are doar cuvinte de laudă când vine vorba de Bianca, femeia cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de cinci ani. Solistul trupei The Motans a cerut-o în căsătorie pe iubita sa și este gata să ajungă în fața altarului. Denis și Bianca formează unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea mondenă.

Cei doi au încercat să își țină planul personal departe de ochii curioșilor și să nu fie implicați în scandalurile din showbiz-ul autohton. Aceștia se afișează destul de rar la evenimente, însă pe rețelele de socializare își surprind fanii cu fotografii în ipostaze tandre. Artistul a vorbit recent despre femeia care i-a cucerit definitiv inima, dezvăluind cum a cerut-o în căsătorie.

,,A fost ceva spontan, ceva stupido-romantico-funny, în stilul meu… Dar a fost pe cât se poate de sincer și cu tot sufletul din ambele părți. Mă bucur foarte mult că am făcut acest pas important în viețile noastre. (…) Bianca este o sursă infinită de inspirație și dragoste pentru mine, și da, datorită ei s-au născut mai multe piese marca The Motans. Nu pot să zic care piese anume, prefer să păstrez în secret acest aspect.”, a declarat artistul.

Denis Roabeș și iubita sa au planuri de căsătorie și își doresc o familie frumoasă împreună. Cei doi radiază de fericire și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *