Prima pagină » Cancan ultimă oră » Denis Drăguș și soția lui, Vanessa, gest impresionant. Au botezat mai mulți copii cu dizabilități

Denis Drăguș și soția lui, Vanessa, gest impresionant. Au botezat mai mulți copii cu dizabilități

16 iul. 2024, 19:00,
în Cancan ultimă oră

Denis Drăguș și soția lui, Vanessa, au împreună doi copii și s-au căsătorit de curând și religios, iar de la eveniment nu au lipsit nici o parte din micuții pentru care fotbalistul și partenera lui au făcut un gest impresionant. Cei doi au botezat mai mulți copii cu dizabilități și îi sprijină în continuare.

Denis Drăguș și soția lui, Vanessa, s-au căsătorit religios în urmă cu o săptămână, atunci când și-au botezat și fiica cea mică. Fotbalistul și partenera lui au avut parte de o nuntă ca-n povești, de la care nu au lipsit nici copiii pentru care au făcut un gest impresionant. Cei doi i-au botezat și îi sprijină în continuare.

Denis Drăguș și soția lui, Vanessa, au botezat mai mulți copii cu dizabilități

Dincolo de iubirea necondiționată față de copiii lor, fotbalistul și partenera lui au devenit părinți spirituali și pentru mai mulți copii cu dizabilități. Cei doi le sunt alături în continuare micuților care au ajuns în grija unei femei din America stabilită în România.

Fotbalistul și soția lui și-au dorit să îi aibă alături și în ziua în care au devenit o familie și în fața lui Dumnezeu, așa că fetițele au fost la nunta lor.

Fotbalistul și soția lui s-au ocupat de organizarea nunții în doar două săptămâni

Denis Drăguș povestea după ce s-a căsătorit cu soția lui, Vanessa, că s-au ocupat de organizarea nunții în doar două săptămâni. Cei doi voiau să facă pasul cel mare și înainte, dar au început să facă primele pregătiri după ce drumul României la EURO 2024 s-a oprit în urma meciului cu Olanda.

„Eu speram să o schimb (nr. data nunții). De aceea nici nu am pregătit nimic până după meciul cu Olanda pentru că am zis să ne gândim la asta. Am zis să mergem cât mai departe. Pur și simplu nu am vrut să organizăm nimic, nu ne-am gândit că vom ieși. A fost ușor, dar și greu. Viața ușoară ne-a făcut-o Irina Bocancea care ne-a ajutat să alegem tot și cred că am făcut o alegere foarte bună”, declara Denis Drăguș, după ce s-a căsătorit cu Vanessa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
15 august 2024
15 august 2024