Prima pagină » Sport » Denis Alibec: „Am avut o ofertă, dar nu am fost lăsat să plec!”
Denis Alibec:

Denis Alibec: „Am avut o ofertă, dar nu am fost lăsat să plec!”

03 feb. 2020, 04:00,
BZI.ro, în Sport

Denis Alibec a fost extrem de afectat după eșecul din Ștefan cel Mare. Atacantul Astrei regretă enorm faptul că echipa pierde teren în Liga 1 după ce în iarnă a fost sanctionată cu o depunctare. Gruparea din Giurgiu are cu trei puncte mai puțin în clasament din cauza neplății datoriilor către stat.

„Este numai vina conducerii că s-a ajuns la acea depunctare. Pentru punctele de azi e vina noastră. Prima promisă cu Dinamo e pe planul doi, mi-e ciudă că am pierdut meciul”, a spus după meci Alibec.

Vârful de 29 de ani a fost aproape să plece la un club din străinătate și a dezvăluit de ce nu a mai avut loc transferul.

„Nu am refuzat oferta, nu am fost lăsat să plec. Am vorbit cu patronul să rămân până la vară, să ne batem la campionat. Dar la cum am jucat azi, avem șanse să ieșim și din playoff. Trebuie să ne mobilizăm ca să jucăm din nou foarte bine,” a explicat Alibec.

Jucătorul a primit și o veste bună în stagiul de pregătire – Mirel Rădoi va conta pe el la meciul cu Islanda din martie.

„Am vorbit cu cei de la națională, mi-au spus că dacă joc așa în continuare voi fi convocat. Depinde doar de mine să fiu acolo,” a precizat atacantul Astrei.

Denis este cel mai în formă jucător al Astrei, alături de Constantin Budescu, cu 9 goluri în 16 meciuri oficiale jucate în acest sezon. Astfel, jucătorul giurgiuvenilor este al doilea golgheter al campionatului, după Florinel Coman, de la FCSB, care are 10 goluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *