Prima pagină » National » Demisii în Guvernul României. Ce decizii a luat premierul interimar, Nicolae Ciucă
Demisii în Guvernul României. Ce decizii a luat premierul interimar, Nicolae Ciucă

Demisii în Guvernul României. Ce decizii a luat premierul interimar, Nicolae Ciucă

19 dec. 2020, 16:03,
în National

Nicolae Ciucă a eliberat opt persoane din funcțiile pe care le ocupau. Ce schimbări a făcut premierul interimar.

Nicolae Ciucă se află în funcția de premier interimar al României. Astfel, acesta a trebuit să facă schimbări în ceea ce privește funcțiile pe care le ocupau anumiți politicieni.

Nicolae Ciucă, schimbări de funcții la Palatul Victoria

Prim ministrul interimar, Nicolae Ciucă, a eliberat opt persoane din funcții pe care le ocupau. Decizia a fost publicată vineri, în Monitorul Oficial.

Mihail Veștea a fost eliberat, la cerere din funcția de secretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, printr-o decizie a premierului intermar Nicolae Ciucă.

Florian-Emil Dumitru a fost eliberat, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Totodată, potrivit unei decizii a premierului interimar Nicoale Ciucă, Bretean Dorel-Ovidiu încetează exercitarea, cu caracter temporar, a funcției publice de subrefect al Județului Hunedoara.

Tudor Polak a fost eliberat, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

Gabriel Ioan Avrămescu a fost eliberat, la cerere, din funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

Maria Gabriela Horga a fost eliberată, la cerere, din funcția de secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

Cecilia Manolescu a fost eliberată, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

Gheorghe Pecingină a fost eliberat, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Finanțelor Publice.

ÎNLOCUIRI

Nicoleta Hancia, consilier juridic în cadrul Direcției juridice din Ministerul Tineretului și Sporturilor, va exercita, cu caracter temporar, funcția de secretar general adjunct al Ministerului Tineretului și Sporturilor, printr-o decizie a premierului interimar Nicolae Ciucă.

Premierul interimar a semnat deja documentele pentru eliberare din funcție.

Cine este Nicolae Ciucă

Premierul interimar, Nicolae Ciucă, s-a născut la data de 07.02.1967 în Localitatea Plenița, Județul Dolj. Nicolae Ciucă a fost numit premier interimar după ce Ludovic Orban și-a anunțat demisia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024